XS
SM
MD
LG

Rukometašima Leotara priređen doček nakon pobjede u Letoniji

Ispred „Sportske dvorane „Miloš Mrdić“ u Bregovima sinoć je dočekana Leotarova rukometna ekspedicija koja je izvojevala pobjedu u Letoniji i plasirala se u treće kolo EHF kupa.

Bakljama je dočekan autobus u kome su se vozili trebinjski rukometaši koji su ostvarili izuzetan rezultat. Najkorisniji igrač utakmice u Letoniji Vladan Stanković je istakao da je iznenađen dočekom Trebinjaca.

„Dali smo sve od sebe, a sigurno su nas pratili pored malih ekrana. Nama mnogo znači opstanak u Evropi, ali smo preumorni od puta. Nismo još svjesni šta smo uradili i kakav uspjeh smo ostvarili. Ovo je istorijski uspjeh za klub i ovo je plod našeg kolektivnog rada i igre“, rekao je Stanković.

Trener Dragiša Koraćević je rekao da je plasman u treće kolo velika stvar za klub i grad.“U Letoniji, u  drugoj utakmici smo izgledali mnogo bolje nego u Trebinju, iskusnije smo igrali, bili strpljiviji  na kraju se sve to pretvorilo u veliku pobjedu“, rekao je on.

Rukometaše Leotara već u srijedu očekuje odložena utakmica 2.kola Premijer lige u rukometu u kojoj gostuju u Banjaluci kod ekipe Borca.