XS
SM
MD
LG

Press RK Leotar pred utakmicu sa Česima

Povodom sutrašnjeg još jednog rukometnog spektakla u kojem trebinjski Leotar u okviru trećeg kola evropskog EHF kupa dočekuje češku Karvinu,danas je održana pres konferencija na kojoj su prisustvovali šef stručnog štaba Dragiša Koraćević, sekretar kluba Lidija Šarenac i igrač ovog kluba Radovan Uljarević kao i mnogobrojni novinari.

-Znamo da nam u goste dolazi jedna od najboljih čeških ekipa,koja je bila dvanaest puta prvak države i koja je prošle godine daleko dogurala u ovom istom kupu. Mi smo se spremali ovih dana, na današnjem treningu ćemo uvježbavati  neke nove postavke u igri kako bi pokušali iznenaditi protivnika. Analizirali smo njihovu igru i vidjeli smo da igraju odbranu šest nula, da imaju veoma snažne i visoke  
igrače u svojoj ekipi. Nadam se jednoj veoma dobroj utakmici,nadam se da će naši momci dati svaki atom snage da pobjedimo i pobjedu namjenimo našoj vjernoj publici koja će ne sumnjamo biti naš igrač više 
i uvjeren sam da će atmosfera na tribinama biti još veća nego u susretu sa Letoncima, izjavio je Dragiša Koraćević šef stručnog štaba RK Leotar.
 U svom obraćanju medijima,Radovan Uljarević igrač koji mnogo znači u ekipi izjavio je da su svi igrači svjesni važnosti utakmice,znaju sa kakvim protivnikom se susreću i da će svaki od njih dati posljednji atom snage da pred svojom publikom ostvare povoljan rezultat. On je još jednom pozvao publiku da dođe u što većem i podrži rukometaše u svom cilju.


Koliko je interesovanje za ovu utakmicu govori i podatak da su ljubitelji i iz okolnih gradova Hercegovine i Crne Gore zainteresovani za ovaj meč.
Utakmica RK Leotara i HCB Karvina na programu je sutra  
od 19. časova u Sportskoj dvorani Miloš Mrdić u Trebinju.