XS
SM
MD
LG

Božićni turnir "Višegrad 2024": ZP "He na Drini" brojali do deset

ZP "HE na Drini"

Petog dan na „Božićnom turniru u malom  fudbalu - Višegrad 2024“ završeno je takmičenje u „A“ i „B“ grupi i poznati su četvrtfInalisti.

Ekipa ZP „HE na Drini“ iz Višegrada je do vrha natrpala mrežu gola „Hotela Višegrad“, postigli su čak deset golova što je i najveći rezultat u dosadašnjem delu ove tradicoionalne sportske manifestacije, a samim tim i trasirali put u zavšnicu.

Derbi večeri odigrali su „Biblioteka“ Čajniče i Domaćinstvo „Simović“ iz Požege, Čajničani su potvrdili da su jedan od favorita turnira i obezbedili nastup u četvrtfinalu ,dok se ekipa iz Požege oprostila od ovogodišnjeg turnira.

U grupi „B“ je bilo već poznato da će višegradska kafe „Galerija“ nastupiti u završnom delu što su i potvrdili u trćem poslednjem susretu u grupi protiv „Meraka“ iz Novog Goražda. Veoma interesantan susret koji je direktno odlučivao o daljem nastupu iz ove grupe odigrali su FK „Drina HE“ iz Višegrada i ruđanski „Komsar“, Ruđani su slavili minimalnim rezultatom i našli  se među osam najboljih ekipa ovogodišnjeg turnira. 

Rezultati, strelci, tabele:

Grupa „A“

ZP “He na Drini“ Višegrad – Hotel „Višegrad“ 10:1 (Knežević 3, Milović 4, Spasojević, B. Ninković, Savić – Lozo) „Biblioteka“ Čajniče – Domaćinstvo „Simović“ Požega 3:0 (Ristanović 2, Simović) Tabela: 1. ZP „He na Drini“ 7; 2. „Biblioteka“ 7; 3. Domaćinstvo „Simović“ 3; 4. Hotel „Višegrad“ 0.

Grupa „B“

„Merak“ Novo Goražde – Kafe „Galerija“ 0:5 (Blagojević 2, Tadić 2, Marković) FK „Drina HE“ Višegrad – „Komsar“ Rudo 0:1 (Ćirković) Tabela: 1. Kafe „Galerija“ 9; 2. „Komsar“ 6; 3.FK „Drina HE“ 3; 4. „Merak „ 0

Turnir se nastavlja utakmicama trećeg, poslednjeg kola u grupama „V“ i „G“ sastaju se:

Grupa „V“

„E – Sport“ istočno Sarajevo – „Amadeus kafe – šop Vila“ Pljevlja; SO 4“ Goražde – „Policijska stanica“Višegrad

Grupa G“

„Upitnik – Roma“ Rpogatica – „Soker“ Priboj ; „Limarija Čačak“ – Opština Višegrad