XS
SM
MD
LG

Streetlifting (street work out): Sjajni rezultati Aleksandra Šutala, osvojio prvo mjesto u Somboru (FOTO)

Mladi Aleksandar Šutalo iz Doboja bilježi sjajne rezultate u vježbama snage u takmičenju street work out. Ovaj momak zaslužuje podršku. U ovim teškim vremenima teško je iznaći sredstva za takmičenja. Nadati se da će neko primjetiti i finansijski pomoći ovog darovitog sportistu.
Šutalo osvaja pregršt trofeja i medalja na svim nastupima u zemlji i inostranstvu. On je učestvovao na državnom takmičenju u Somboru u Srbiji. Osvojio je dvije zlatne medalje u juniorskoj konkuenciji laka kategorija (-18, -74 kg). Imao je dobre rezultate u svim disciplinama. Osvojio je pehar kao sveukupni pobjednik.
-Učestvujem na mnogim takmičenjima na koja mogu da odem. Proteklog vikenda nastupio sam u Somboru, osvojio sam dvije zlatne medalje u kategoriji juniori laka kategorija minus 18 i minus 74 kg.  izuzetno sam zadovoljan svojim nastupima na prethodn adva takmičenja. Kada bi našao nekoliko sponzora napravio bi još bolji rad i razultate. Osvojio sam titulu sveukupnog pobjednika. Discipline su bile: ORM propadanje (102,5 kg), ORM zgib (65 kg), 23 zgiba (+15 kg), 51 propadanje (+25 kg). Prvenstvo se organizovalo u novootvorenoj teretani koju je otvorio moj trener i predsjwdnik streetlifting Srbije Jovan Mastilović.
Takmičenje je bilo humanitarnog karaktera za Đorđa Milojevića. -rekao je Aleksandar Šutalo.