XS
SM
MD
LG

1 : 0
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Utakmica završena
Završen meč u Modriči. Minimalna, ali zaslužena pobeda domaćina: Modriča Alfa - Željezničar Sport Tim 1:0 (0:0).
90.minut'
Šut na gol
U 86.minutu Šuka je osvojio loptu, umakao pažnji svojih čuvara i šutirao sa oko 10 metara, Avdukić je bio kao u najboljim danima.
87.minut'
Šut na gol
Korner za goste izveo je Kuzmanović, Bojan Marković zahvatio loptu glavom i sa osam metara šutirao pravo u Bojana Tripića.
81.minut'
Gol
Gooooooooolll. U 74.minutu Zlatković je održao čas na temu modernog fudbala, predavao, igrao, gledao širom otvorenih očiju, ugledao Nemanju Đekića koji iskosa sa leve strane šutira topovski i pogađa cilj.
74.minut'
Šut na gol
Prvo uzbuđenje u nastavku utakmice zabeleženo je u 55.minutu kada je Lukić zahvatio loptu glavom i poslao pored gola.
55.minut'
Nastavljen susret u Modriči. Nema izmena u sastavima timova.
46.minu'
Šut na gol
Nemanja Đekić lepo je centrirao sa leve strane, ali pre Neđe Šuke Avdukić odnosi loptu.
38.minutu '
Šut na gol
Domaćina, ipak, ima više od igre. Umalo da Danijel Zlatković u 27.minutu donese prednost Modričanima, ali je Asmir Avdukić bio za pola koraka brži.
30.minut'
Šut na gol
U 29.minutu domaćin je izveo korner sa leve strane, Goran Lukić zahvatio loptu glavom i promasio gol onda kada je znatno lakše bilo pogoditi cilj.
29.minmut'
Žuti karton
Gosti su imali kolosalnu priliku u 19.minutu, ali je udarac Igora Kuzmanovića iz idealne pozicije odbrana domaćih poslala preko gola u korner.
19.minut'
Šut na gol
Ostoja Šaula sapleo je Šuku u 60.minutu na 18 metara od gola gostiju. Izveden je "slobodnjak", usledila je slaba kombinacija, pa snažan šut Šuke po zemlji, lopta je poded stative završila u gol-autu.
6.minut'
Modriča: Alfa Modriča - Željezničar Sport Tim Stadion Dr Milan Jelić Sudija: Dražen Marić (Bijeljina) Pomoćnici: Radmilo Vuković i Bojan Rakić (oba Bijeljina) Čevrti sudija: Vojislav Vuković (Brčko) Delegat: Milorad Pisić (Zvornik) Kontrolor: Radoslav Vukasović (Trebinje)
Alfa Modriča: Tripić, Lazarevski, Đekić, Lukić, Petrović, Prljeta, Zlatković, Šuka, R. Prljeta, Kojić, Trifković Na klupi su: Đurić, Branković, Paležnica, Pejić, Perić, Karamanović, Damjanović
ŽELJEZNIČAR: Avdukić, Čolić, Kuprešak, Babić, Šaula, Knežević, Kulenović, Gvozdenović, MArković, Ružičić, Kuzmanović Na klupi su: Kačavenda, Malić, Vukelja, Vučkić
Izmena
Povredio se Radoslav Prljeta. U igru je ušao iskusni Dario Damjanović.
MirzaCausevic je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
AmarZerem je podelio utakmicu