XS
SM
MD
LG

2 : 2
Poluvreme
0 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
U Doboju poveli su gosti iz Vranjka
Gol
Savkić povisuje prednost za Vranjak
Izveštaj utakmice

Dobojlijama slađi bod

17.11.2018 Slađan Jeremić

DOBOJ – Pravo je čudo kako Vranjak nije odneo ceo plen. Aleksandar Demonjić je u 13.minutu doneo prednost gostima, a kada je Spasoje Savkić povisio rezultat u 22.minutu sve je ličilo da će Dobojlije ostati praznih šaka. Onda je Srđan Đuranović, prvotimac Sloge, za psovanje majke arbitru Marku Erku u 35.minutu dobio samo žuti karton od delioca pravde iz Krupe na Vrbasu. U nastavku utakmice Sloga je preko Aleksandra Jankovića u 49.minutu prvo smanjila prednost rivala, a onda preko Zorana Lazića u 69.minutu stigla do boda. Možda je mogla i pobediti da mrežu Vranjaka nije čuvao Miroslav Lukanović, da u defanzivi nisu dominirali Goran Janković, te iskusni Slaviša Stojanović i Nikola Mikelini. Ili da u veznoj liniji nisu funkcionisali kao švajcarski sat Aleksandar Gajić, Ratko Dudić, Ljubomir Rakić i Ognjen Đurić. O učinku napadača Savkića i Dejana Vidovića manje – više sve je poznato. Svi u Vranjaku su bili super dobri. Sloga je prokockala mogućnost domaće pobede, a po završetku utakmice arbitar Erak prišao je klupi gostiju i priznao da je Đuranovića trebao isključiti još u prvom poluvremenu. Da jeste, možda bi „narandžasti“ iz modričkog predgrađa slavili slatku pobedu. Čak je i trener Dobojlija Milan Draganović priznao da je slađi deo kolača pripao domaćinu. Gospodski maniri mladog trenera.

Da se slade do sledećeg iskušenja...

Sloga – Vranjak 2:2 (0:2)

Stadion: Luke. Sudija: Marko Erak (Krupa na Vrbasu) 6. Strelci: Janković u 49.i Lazić u 69. (Sloga), Demonjić u 13.i   Savkić u 22. (Vranjak). Žuti kartoni: Đuranović (Sloga), Dudić (Vranjak).

SLOGA: Jupić , Janković , Andrić , Lazić (od 90.Starčević ), Đuranović , LJ. Sarkić , S.Sarkić , Aličić , Grahovac (od 68.Cetić ), Radovanović (od 46.min.Savić ).

VRANJAK: Lukanović , Đurić , Janković , Demonjić , Gajić (od 90.Č.Stojanović ), Rakić , Dudić , Vidović , Mikelini , Savkić (od 90.Spasojević ), S.Stojanović .

Igrač utakmice: Spasoje Savkić (Vranjak) .

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Sloga(D) Vranjak
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača