XS
SM
MD
LG

36 : 26
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Drina pred vratima Premijer lige

13.05.2019 Drago Gajić

Drina pred vratima rukometne elite

Rukometaši Drine savladali su u 19. kolu Prve lige Republike Srpske ekipu Kozara Mlijekoprodukt iz Kozarske Dubice rezultatom 36:26 i još više se približili osvajanju titule prvaka Republike Srpske i plasmana u Premijer ligu BiH.

 

Osim na početku meča, kada je bilo 1:1 i 2:2, ostali tok utakmice bio je u znaku ekipe domaćina. Zahvaljujući efikasnosti Vukojičića i Hajdarevića već u 15 minutu bilo je 10:6 za Drinu, a do kraja prvog poluvremena pomenutom dvojcu pridružio se Spasojević pa se na odmor otišlo sa prednošću Drine od 16:12. U 36. minutu bilo je 22:15 što je bio nagovještaj sigurne pobjede Drine. Kada je u 50 minuti bilo 31:21 trener domaćih Milan Nedeljković dao je priliku mladim igračima Drine koji su je na najbolji način iskoristili i pokazali da se na njih može ozbiljno računati u budućnosti. To se odnosi na Popovića koji se dva puta upisao u strijelce, na Petrovića i Markanovića, a na simboličan način golom u posljednjim sekundama konačan rezultat je postavio najmlađi igrač Drine Nikola Bašić.

U ekipi Drine najefikasniji je bio Vukojičić sa 12 golova. Pet je postigao Hajdarević, po četiri Marković i Čvorić. Svoj doprinos sigurnoj igri i pobjedi Drine dali su i golmani Vlado Janković i Marko Govedarica.

U 20. kolu Drina gostuje ekipi Kozare iz Gradiške.

infobirac.net

Prva Liga RS Prva Liga RS Prva liga RS Drina Kozara Mlijekoprodukt
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Radnicki21 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača