XS
SM
MD
LG

Majevica se obratila javnosti nakon suđenja Igora Antonića i pomoćnika: Kome smetamo?

Majevica Zabrđe

Član Prve opštinske lige Bijeljine grupa "Zapad" Majevica iz Zabrđa, oglasio se saopštenjem poslije utakmice protiv FK Piperci koja je završena 2:2.

Užasnuti su u Majevici suđenjem Igora Antonića sa pomoćnicima Radenkom Jovićem i Draganom Matovićem, a saopštenje prenosimo u cijelosti:

- Kome i zašto smeta FK Majevica Zabrdje?

Klub koji se ponovo aktivirao prije 2 godine, klub koji vode mladići mladji od 25 godina,klub koji ima najmlađu postavu u ligi,klub koji ne plaća NIJEDNOG igrača,klub u kom vlada prijateljska atmosfera kao u porodici,klub na čijem terenu su sve sudije ugošćene na domaćinski način. Dokle treba da budemo nijemi i da ćutimo na sudijski kriterijum prema nama, koji traje od prvog dana ponovne aktivacije do dana danas, kada je prešlo svaku granicu i ljudskosti i razuma.

Kada bi komentarisali današnju utakmicu koju je vodio glavni sudija Igor Antonić, sa pomoćnicima Radenkom Jovićem i Draganom Matovićem trebalo bi nam prostora za još dvije objave da prikažemo sve njihove greške i bahato ponašanje. Sviranje ofsajda gdje nas igrač stoji par metara u dozvoljenoj zoni i to nekoliko puta,poništavanje golova iz samo njima poznatih razloga, sviranje faulova na dodir sa domaćim igračima, dijenjenje kartona i isključenja našim igračima na bilo kakav prigovor na njihov teror koji su nam danas uradili i uz to sve njihovo malo je reći bahato ponašanje i smijanje u facu našim igračima. Čak i domaća publika i igrači su se smijali i gledali u nevjerici na njihove odluke.

Na sve to ponovo kao u prošlom kolu kraj se svira prije 85og minuta iako je samo u drugom poluvremenu postignuto 4 gola,podijeljeno bezbroj kartona i bilo bezbroj faulova i prekida u kojima se fudbal uopšte nije igrao.

Zato postavljamo pitanje našem fudbalskog savezu i savezu sudija, sta vam je kriv FK Majevica Zabrdje ? Ako je razlog strah konkurenata za naslov,opet ponavaljamo nama NIJE U CILJU ulazak u veći rang zbog jos uvijek nestabilne finansijske situacije. Ovim momcima je u cilju da svaku nedelju dodju i rade one što vole, druže se i odu kući ispunjeni time a ne da kao danas izgube volju za fudbalom nakon ponižavanja od strane sudijske trojke. Stvarno više ne znamo dokle trebamo da vam pružamo ruku nakon utakmice i da se pravimo da se ništa nije desilo pa da nas sledeću nedelju opet sačeka isto. Očekujemo odgovor i samo ove momke pustite da igraju fudbal. Sportski pozdrav iz Zabrdja, stoji u saopštenju Majevice.

 


Piperci : BUK
Sloga : Proleter
Borac : Stević Jovan
Sloboda : Ljeljenča
Jedinstvo : Omladinac
Budućnost : Majevica
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Proleter 15 13 1 1 40
2 Sloga 15 12 0 3 36
3 Majevica 15 10 3 2 33
4 Sloboda 15 8 3 4 27
5 Omladinac (-1) 15 9 1 5 27
6 Stević Jovan (-1) 15 7 2 6 22
7 Borac 15 6 1 8 19
8 Ljeljenča 15 6 0 9 18
9 Budućnost 15 5 2 8 17
10 Jedinstvo 15 3 1 11 10
11 Piperci (-3) 15 2 4 9 7
12 BUK 15 0 0 15 0