XS
SM
MD
LG

Ljevnaić: Sa Jahorine šaljemo veliku podršku predsjedniku Miloradu Dodiku

Direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić, pružio je danas sa Jahorine veliku podršku predsjedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku.

Kako kaže, Milorad Dodik je najzaslužniji što je Jahorina danas ovakva kakva je, te da je od prvog dana uz rukovodstvo Olimpijskog centra Jahorina.

- Nama je zadovoljstvo što smo realizovali cilj da planina živi 365 dana u godini, da smo sezonu produžili sa 60 dana na 153 dana, da smo ljetnu sezonu u potpunosti oživili, da smo sa 4000 KM došli na dva miliona prihoda, da smo planina sa najviše ljetnih sadržaja. Težićemo da sezona bude što duža i sadržajnija. Ponosan sam na tim, mislim da imamo najbolje stručnjake, ali mislim da i pored znanja ne bismo uspjeli bez podrške politike. Neko može biti i najveći stručnjak, ali bez predsjednika Milorada Dodika, Vlade Republike Srpske, Nadzornog odbora, gospodina Nedeljka Eleka, Olimpijskog centra, ne bi bilo uspjeha. Moram da se javno zahvalim i da podržim predsjednika Milorada Dodika, jer bez njega ne bismo uspjeli. On nam je dao podršku od prvog dana, on je najzaslužniji što je Jahorina doživjela ovoliki razvoj. Mi sa Jahorine ga podržavamo, šaljemo velike pozdrave i veliku podršku. Meni prijatelji iz Federacije Bosne i Hercegovine često kažu, blago se Vama imate Dodika i mislim da je to velika stvar, rekao je Dejan Ljevnaić okupljenim novinarima.