XS
SM
MD
LG

Milorad Lale zahvalan Ivanu Frljiću i NS SBK na gostoprimstvu

Predsjednik Fudbalskog saveza Područja Sarajevsko-romanijskog Milorad Lale dan nakon gostovanja u Bugojnu u prvom kolu Kupa regija za Bosnu i Hercegovinu je izrazio zahvalnost svom domaćinu ovog puta.

FS PSR je poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca savladao Nogometni savez Srednjo-bosanskog kantona, a Lale je izrazio veliku zahvalnost prema prvom čovjeku tamošnjeg Saveza, Ivanu Frljiću, te kompletnom Savezu.

- Koristimo priliku da se javno zahvalimo Nogometnom savezu Srednjebosanskog kantona na izuzetnom gostoprimstvu od samog dolaska na stadion Jaklić u Bugojnu, pa do samog napuštanja stadiona poslije zajedničke večere. Fudbaleri obje ekipe, kao i njihovi treneri u izuzetno korektnoj utakmici zaslužuju najviše ocjene. Posebnu zahvalnost dugujemo gospodinu Ivanu Frljiću i njegovim saradnicima, sa željom da dobro još bolje vratimo, kaže Milorad Lale nakon utakmice.

FS PSR će u finalu grupe C igrati protiv Zeničko-dobojskog kantona koji je na svom terenu lako savladao Bosansko-podrinjski kanton 7:0.