XS
SM
MD
LG

3 : 0
1.set
25 : 9
2.set
25 : 14
3.set
25 : 13
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Treća pobjeda Paljanki

03.02.2019 Čedo Matović

U meču 13. kola prvenstva BiH za odbojkašice, danas je u Palama Jahorina upisala i treću ovosezonsku pobjedu. "Jahorinke" su opravdale ulogu favorita, očekivano i lagano u derbiju začelja nadigrale su "Uljarke" iz Modriče s maksimalnim rezultatom 3:0 po setovima 25:9, 25:14 i 25:13 u meču koji je trajao 60. minuta, a priliku za igru dobile su sve domaće igračice. 

Ekipa Jahorine posle odigranih 13. kola ostala je na predposlednjem devetom mjestu premijerligaškog karavana sa bodom zaostatka u odnosu na osmoplasirane odbojkašice Goražda i nastavljaju borbu za opstanak u klupskoj eliti Bh odbojke. Modričanke su i dalje jedina ekipa bez pobjede i bodova, nema im spasa na poslednjem su desetom mjestu ligaške tabele i već se spremaju sastav za Prvu ligu Republike Srpske.

U idućem 14. kolu koje je na rasporedu 8. i 9. februara Paljanke gostuju u Gradačcu, a mlađane Modričanke dočekaće "banjalučke studentkinje". 

ŽOK "Jahorina" Pale - ŽOK "Modriča" Modriča 3:0 / 25:9, 25:14, 25:13

Pale, sala OŠ "Srbija" 
Gledalaca oko 50

Delegat, kontrolog: Ranko Grujić / Zvornik
Prvi sudija: Elvedin Ćosić / Lukavac
Drugi sudija: Ivana Bartula Gustin / Neum

Jahorina: Marija Baričanin, libero Milica Krunić, libero Nikolina Stevanović, Bojana Milidrag, kapiten Milica Krajišnik, Ana Gutalj, Nikolina Klačar. Sonja Jegdić, Marija Kovačević, Nevena Bojanić, Jelena Komlenović, Sofija Kremenović Treneri: Danilo Tadić, Svetlana Tabaković

Modriča: Ivana Mitošević, Tatjana Mrkela, Jovana Božić, Anđela Simić, Jovana Starčević, kapiten Maja Nedić, Božana Dugić, Anđela Mirković, Saška Grašarević, libero Branka Marković Treneri: Bojan Lazić, Maja Nedić  

 

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Jahorina Modriča
MirzaCausevic je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
AmarZerem je podelio utakmicu