XS
SM
MD
LG

30 : 27
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Stara Hercegovina

21.10.2018 Radio Nevesinje

RukometaŔi Hercegovine ponovo su u pobjedničkom ritmu. Večeras su u okviru 5. kola savladali ORK Borac 30:27 i tako ostali u vrhu tabele. Nevesinjci su morali uložiti mnogo truda da savladaju kvalitetnu i dobro organizovanu ekipu iz Banjaluke koja godinama brusi talente za prvi tim Borca.

U prvom poluvremenu Hercegovina je ponovila greÅ”ke iz susreta sa Drinom, tako da su gosti na odmor otiÅ”li sa minimalnim vođstvom. U nastavku, stvari su doÅ”le na svoje mjesto. Nevesinjska ekipa je zaigrala brže u napadu i sa serijom 8:2 potpuno preuzima kontrolu utakmice. Trener KurteÅ” je do kraja dao priliku i igračima sa klupe koji su solidno odradili povjerenu minutažu.

U redovima Hercegovine najefikasniji su bili Čabrilo sa osam i Dragović sa sedam golova. Kod gostiju se istakao Bubić sa sedam pogodaka.

U narednom kolu Nevesinjci gostuju u Čelincu.

HERCEGOVINA ā€“ ORK BORACĀ Ā  30:27 (15:16)

Sportska dvorana ā€žNevesinjkaā€œ. Gledalaca: 200. Sudije: Bjeljić, Tovilović (Doboj). Isključenja: Hercegovina (14 min), Borac ( 6 min). Sedmerci: Hercegovina: 3(1), Borac 4(3).

HERCEGOVINA: Stajić, Džidić, Bratić, R. Buha, Šarenac (2), Ivanović (4), Kovačević (1), Grahovac, Pantić, Dragović (7), Babić, Avdalović, Manigoda (3), Čabrilo (8), N. Buha (3), Vujadinović (2).

ORK BORAC: Sopko, Ivić, Å eva (1), Todorović (3), Sarić, PrestaÅ” (2), Knežević (3), Perić (4), Bubić (7), Dragičević (4), Tepić (1), Tojčić (2).

Prva Liga RS Prva Liga RS Prva liga RS Hercegovina ORK Borac
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača