XS
SM
MD
LG

Prijedorska minifudbalska liga

Ovih dana u Prijedoru je počela Nektar minifudbalska liga, takmičenje koje se odvija u okviru Mininogometne lige BiH. U ovogodišnjem izdanju lige učešće je uzelo 10 ekipa i 132 igrača. Ove godine u ligi će učestvovati ekipe: Naš market, Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, Gril Pikant, Mira a.d., Mittal, Druga pješadijska četa, FSA Pilana MIS, FK Brzi Bio Mio, Niskogradnja Rokvić i ŽRS.

Takmičenje će se odvijati u dva dijela, prvo će se igrati jednokružni bod sistem od 9 kola, a nakon toga se prelazi na nokaut fazu u kojoj će biti odigrane tri runde. Finaliste uz bogat nagradni fond očekuje i putovanje u Vitez i  učeće na finalnom turniru Mininogometne lige BiH.

Utakmice se igraju svake nedelje u period od 10 do 14 časova u sportskoj dvorani Mladost u Prijedoru, ulaz je slobodan, a da bi sve bilo u okviru fer – pleja pobrinuće se djelioci pravde Duško Pekija i Dino Sikirić.  Prema riječima organizatora  lige Stojana Janjetovića takmičenje je počelo i odvija se po planu, u duhu sportskog nadmetanja i fer-pleja.  Do sada su odigrana tri kola i postignuti su sledeći rezultati:

1.kolo:

Druga pješadijska četa – ŽRS 1-2

Naš market – Mittal 3-6

FSA- Pilana MIS – Niskogradnja Rokvić 4-1

FK Brzi –Marketi BIO – MIO – Mira a.d. 2-5

Fond ZO RS – Gril Pikant 1-6

2.kolo:

FSA Pilana MIS – Mital 9-5
 

Mira a.d. - Fond ZO RS 5-1

Gril Pikant – ŽRS 1-2

FK Brzi –Marketi BIO – MIO – Niskogradnja Rokvić 6-1

Druga pješadijska četa – Naš market 2-4

3. kolo:

Niskogradnja Rokvić – Fond ZORS 3-2

Naš market – ŽRS 4-7

Gril Pikant – Mira a.d. 3:3

FK Brzi –Marketi BIO – MIO – Mital 10-6

FSA Pilana MIS – Druga pješadijska četa 3-0 PF

Takmičenje se nastavlja sledeće nedelje, a nakon toga slijedi pauza koja će trajati do februara.