XS
SM
MD
LG

Počinje nokaut faza na turniru "Koran - Pale 2024"

Mraz d.o.o opet ima težak zadatak

Tradicionalni turnir u malom fudbalu "Koran-Pale 2024" dolazi u najzanimljiviju fazu.

Pred ekipama su eliminacione utakmice, a nakon sinoćnje grupne faze poznati su i svi parovi četvrtfinala. 

Četvrtfinale od 19 sati otvaraju Opština Kalinovik i Mraz d.o.o. I jedna i druga ekipa su dosta pokazali u grupnoj fazi turnira, Mraz d.o.o je u dva derbija završio sa po 5:5, dok je u posljednjoj utakmici očekivano bez problema savladao Studentski centar. I jedna i druga ekipa računa na visok plasman i sigurno da će ovo biti odličan meč.

Kafe Pinki Pale spada u red favorita da ode do samog kraja, ali pred Nemanju Kneževića i drugare već u četvrtfinalu staje aktuelni osvajač Zamm MC. Ekipa Zamm MC je promijenila značajno tim u odnosu na prošlu godinu kada su osvojili turnir, ali kada u ekipi imate igrače poput Nijaza Mulahmetovića, Jasmina i Nedžada Hodžića, Anela Dedića, Amara Šišića, Anesa Džafu, golmane Jasmina Balaša i Kerima Salihovića onda imate i čime prijetiti. Sa druge strane je gomila i iskustva i futsal znanja i talenta. Nemanja Knežević, Ognjen Erić, Nemanja Lukić, Miloš Košarac, Dejan Debelnogić, Borislav Cicović, Josip Bilić, Nemanja Čvoro, Miloš Baričanin. Garant sjajnog meča.

E-Sport je dohvatio četvrtfinale bez poraza, a sada im na putu prema trofeju, što svakako žele, stoji mlada ekipa PAN.  Sokočani su proli kroz svoju grupu i dohvatili četvrtinale, ali objektivno gledajući sve osim pobjede E-Sporta bilo bi veliko iznenađenje.

Za kraj večeri ostaje duel prošlogodišnjeg finaliste Kafe bara "Lukus", koji je tada igrao pod imenom Duga pelet protiv domaće ekipe Kamavu. Prednost je na strani Sokočana, no nikad se ne zna, na domaćem terenu Kamavu ima čemu da se nada.

19.00 OPŠTINA KALINOVIK - MRAZ d.o.o

20.00 KAFE PINKI - ZAMM MC

21.00 E-SPORT - PAN

22.00 KAFE LUKUS - KAMAVU