XS
SM
MD
LG

Zvezda otpisala trojicu košarkaša

FOTO: KK Crvena zvezda
facebook sharing button
twitter sharing button
viber sharing button
whatsapp sharing button

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da mađarski reprezentativac i prvotimac našeg kluba u upravo završenoj 2023-2024, Adam Hanga neće nositi crveno beli dres u novoj takmičarskoj sezoni - naveli su sa Malog Kalemegdana.

Klub i igrač su sporazumno okončali saradnju po završetku sezone, a Adam Hanga je slobodan u izboru nove sredine.
 

- KK Crvena zvezda Meridianbet koristi ovu priliku da se zahvali jednom od najboljih stranih igrača koji su bili deo naše crveno bele porodice. Adam je u jednoj od najuspešnijih sezona u istoriji kluba i osvajanju triple krune, dao veliki doprinos svojim igrama, ponašanjem na terenu, i kao jedan od lidera u svlačionici, a uz tim je ostao i nakon teške povrede ruke koja ga je onemogućila da pomogne timu u finišu sezone. Klub želi mnogo zdravlja, sreće i sportskih uspeha Adamu u nastavku njegove karijere koju je obostrano obogatio iskustvom, pobedama i trofejima u našem klubu.

Amerikanci Trej Tompkins i Džavonte Smart takođe više neće biti u klubu.

- Tompkins i Smart koji su u klub stigli početkom 2024.godine, dali su svoj doprinos tokom drugog dela sezone u kome se naš tim borio za osvajanje tri trofeja. KK Crvena zvezda Meridianbet im se ovom prilikom zahvaljuje na značajnom doprinosu koji su dali u završenoj takmičarskoj sezoni 2023-2024. Trej Tompkins je posebno svojim ponašanjem i liderskim iskustvom na terenu i u svlačionici bio važan faktor u završnici sezone koja je za naš klub okončana trofejima i triplom krunom! Klub Treju i Džavonte želi puno sreće, zdravlja i sportskih uspeha u nastavku karijere.