XS
SM
MD
LG

Prvo je izašao Borac, onda su Albanci pričali o željama, pa trenirali

Fudbaleri Borca spremni za Egnatiju FOTO: FK Borac

Živo je bilo večeras na Trgu Republike Srpske, u ulici Vladike Platona... Reflektori Gradskog stadiona u Banjaluci svjedočili su onome što ni novinarima nije bilo dozvoljeno, osim u kratkim trenucima... E sad, da se neko sjetio da postavi kameru na stubove četiri „blica“, sve bi bilo jasno.

Današnji trening fudbalera Borca FOTO: FK Borac

Ovako moraćemo da sačekamo sutra veče 23 časa da vidimo ko, gdje, kada, kako i zašto?

Trening igrača Egnatije FOTO: FK Borac

Prva utakmica prvog kola kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona Borac – egnagtija igraće se u istom terminu kada i drugi polufinalni susret na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj između Engleske i Holandiji.

Prvo su na hibridnu travu terena Gradskog stadiona izašli fudbaleri Borca i opustili se u sjajnoj atmosferi. Pozitivna energija govori da su banjalučani spremni za nadigravanje sa albanskim prvakom.

Dok su još kamere bile na treningu Egnatije FOTO: FK Borac

Onda su članovi Egnatije održali konferenciju za novinare u trofejnoj Sali i istakli da su došli po remi u Banjaluku. Ustvari da ih to zadovoljava. Potom su i Albanci istrčali na teren i odradili trening u terminu utakmice (21 čas), ali su bili „stisnuti i zakopčani“ dok su boravili novinari. Kada je „sedma sila“ izašla sve je prštalo od zelenila na figurama koje su špartale hibridnom travom.