XS
SM
MD
LG

Održan Pantelijevdanski turnir u fudbalu

Povodom obilježavanja krsne slave sveti Pantelejmon, održan je IV Pantelijevdanski turnir Istočni Stari Grad 2019.

Turnir je okupio 8 ekipa sa područja sarajavsko-romanijske regije. Dječaci su se nademtali u sjajnim, sportskim, fer i korektnim utakmicama.

Osvajači medalja: 1.mjesto FK OLIMP PALE ( 4 uzastopni šampion ) 2.mjesto FK SOKOLAC 3.mjesto FK FAMOS I.ILIDŽA Pojedinačne nagrade: Najbolji golman Kokot Novak (Famos) Najbolji igrač Koprivica Damjan (Olimp) Najbolji strijelac Kosorić David (Sokolac)

Novina turnira su nagrade (pehar i diploma) za najljepše postignut pogodak koji je otišao u ruke Kašić Nemanje(Sokolac) i najboljeg najmlađeg igrača za koga je proglašen Tadić Novak(Opština Istočni Stari Grad).

"Generalni pokrovitelj kao i predhodnih godina bila je Opština Istočni Stari Grad,te im se ja ovim putem zahvaljujem. Turnir je protekao zaista u najboljem redu, ljekarska ekipa nije imala bilježenih intervencija što je jako bitno. Dječaci uzrasta 11,12 godina su se nadmetali po istinskom fair play-u. Nagrađenim bih u ime O.O. turnira čestitao na uspjehu, a ostalim učesnicima bih poručio da se vidimo naredne 2020.godine takođe 8.8." - rekao je organizator Nemanja Jovičić inače najperspektivniji sportista Istočnog Starog Grada, ujedno golman FK Famosa Vojkovići.