XS
SM
MD
LG

Pegi kup 2020

Učesnici trke Pegi kup 2020

Dio staze Poljice, protekli vikend bio je preplavljen najmanjim i najmlađim skijašima. Na jednom dijelu staze održan je prvi Pegi kup, za djevojčice i dječake do sedam godina. Naravno staza je bila prilagođena njima, a mali skijaši su kao veliki borili za medalje i pehare. Organizatori ove sjajne manifestacije bili su Olimpijski centra Jahorina i Predrag Obućina, nekadašnji skijaški šampion. Potez se pokazao opravdanim, a takmičari su imali veliku podršku roditelja i ostalih posjetilaca planine. Čini se da su upravo navijači imali veću tremu od roditelja, a mnogi od njih su sa suzama u očima pratili spuštanje klinaca u ciljni prostor, uz obavezno navijanje.
Pored velikog interesa za takmičenje, mali skijaši su iskazali i želju da kao veliki takmičari daju i prve izjave nakon trke. Raditi sa njima bilo je sjajno.

 
Pegi kup 2020.

Dio staze Poljice, protekli vikend bio je preplavljen najmanjim i najmlađim skijašima. Na jednom dijelu staze održan je prvi Pegi kup, za djevojčice i dječake do sedam godina. Naravno staza je bila prilagođena njima, a mali skijaši su kao veliki borili za medalje i pehare. Organizatori ove sjajne manifestacije bili su Olimpijski centra Jahorina i Predrag Obućina, nekadašnji skijaški šampion. Potez se pokazao opravdanim, a takmičari su imali veliku podršku roditelja i ostalih posjetilaca planine. Čini se da su upravo navijači imali veću tremu od roditelja, a mnogi od njih su sa suzama u očima pratili spuštanje klinaca u ciljni prostor, uz obavezno navijanje. Pored velikog interesa za takmičenje, mali skijaši su iskazali i želju da kao veliki takmičari daju i prve izjave nakon trke. Raditi sa njima bilo je sjajno.

Posted by S Jahorine s ljubavlju on Wednesday, January 29, 2020



Naravno, svi koji su se spustili niz stazu zaslužili su nagrade. Vozili su oni po nekim svojim pravilima, ne mareći mnogo za kapije, a na to niko nije ni obraćao pažnju. Bilo je sve to fenomenalno. Najvažnije je da nije bilo padova, odustajanja. Bilo je malo ljutnje zbog nešto slabijeg rezultata, ali biće novih trka. Recimo i to da su svi pobijedili, a najbrži su bili, kod djevojčica Nina Obućina ,a kod dječaka Tadija Obućina.