XS
SM
MD
LG

Posebno priznanje Ljevnaiću

Juče, 30. marta , u svečanoj sali Banskog dvora, u Banja Luci direktor Olimpijskog centra Jahorina, gospodin Dejan Ljevnaić, primio je Nagradu za doprinos razvoju turizma u kategoriji Posebnih nagrada, na XVIII tradicionalnom "Izboru najuspješnijih u privredi Republike Srpske", dodijeljenu od strane Privredne Komore Republike srpske.

Nagrada za doprinos razvoju turizma je priznanje koje nagrađuje istorijske rezultate ovog privrednog društva u toku 2021. godine, što za Olimpijski centar Jahorina ima zaista posebno značenje, imajući u vidu poteškoće koje su u pomenutoj godini osjetile sve kompanije u svijetu usljed pandemije Covid-19, a na koje imun nije ostao ni Olimpijski centar Jahorina. Ipak, uz vizionarski način razmišljanja, naporan rad, garanciju Vlade RS, te mnogobrojne investicije, ne samo da je prevaziđen težak period, već su ostvareni dotadašnji rekordni rezultati, a koji su već ove zimske sezone uveliko prevaziđeni!

"Velika mi je čast prisustvovati današnjoj manifestaciji, a  još veća, kao direktor Olimpijskog centra Jahorina, primiti Nagradu za doprinos razvoju turizma, na čemu prvenstveno želim da se zahvalim Vladi RS, predsjedniku Vlade RS, gospodinu Radovanu Viškoviću, te srpskom članu Predsjedništva, gospodinu Miloradu Dodiku, bez čije pomoći ovo danas ne bi bilo moguće", tim povodom, istakao je direktor Olimpijskog centra Jahorina, i dodao:

"Ogromnu zahvalnost dugujem i svom timu, te svim zaposlenim, jer je ovo ujedno i njihova nagrada."