XS
SM
MD
LG

Tango pun utisaka nakon "Dragan Mance kupa": Sjajno iskustvo, vratićemo se opet

Škola fudbala Tango nastupila je prethodnih dana na tradicionalnom "Dragan Mance kupu" u Zemunu, na terenima SC "Partizan - Teleoptik".

Tango je nastupio sa četiri selekcije, a iako ove godine nisu prošli grupu puni utisaka se vraćaju sa turnira i najavljuju povratak u "Zemunelo"

- Po prvi put u pet godina kako dolazimo na turnir nismo prošli grupu. Bilo je zaista jakih ekipa, a i sreća nam je u utakmicama okrenula leđa. Ipak, prvenstveno smo krenuli na druženje i da vidimo gdje smo u odnosu na renomirane ekipe. Ovo je jedno veliko iskustvo za sve nas i sigurno je da ćemo se ponovo vratiti. Predstavili smo grad Istočno Sarajevo i sigurno da imamo dosta prostora za napredak, pa da se vratimo naredne godine još bolji. Moram ovom prilikom i da se zahvalim sponzorima, gradu Istočno Sarajevo i gradonačelniku Ljubiši Ćosiću, načelniku Opštine Istočna Ilidža Marinku Božoviću i načelniku Opštine Istočno Novo Sarajevo, Jovanu Katiću, kao i direktoru bolnice "Srbija", Nebojši Šešliji i Savi Tomaševiću koji su nam bili sponzori i pomogli su odlazak dječice na turnir, rekao nam je prvi čovjek "Tanga", Branislav Arsenijević.

"Dragan Mance kup" je ove godine okupio 220 ekipa iz 14 zemalja u pet generacija 2010-2014 godište, a Tango je u četiri generacije imao četrdesetak djece. Ekipu su vodili treneri Miloš Urta, Branislav Arsenijević i Neven Pejušić.