XS
SM
MD
LG

Saša Kovačević i Vesna Zmijanac održali spektakularne koncerte u Olimpijskom baru

Olimpijski bar na vrhu Jahorine proteklog vikenda bio je mjesto fantastične zabave za koju su se pobrinule regionalne muzičke zvijezde – Saša Kovačević i Vesna Zmijanac. U petak, 9.12, u prostorijama ovog restoran-bara na vrhu planine koji je za vrijeme oba koncerta bio popunjen do posljednjeg mjesta, nastupio je Saša Kovačević, i svojim hitovima doveo atmosferu do usijanja, dok je u subotu, 10.12, za nikad brojniju publiku nastupila Vesna Zmijanac. Ona je, kao i Saša, oduševila sve prisutne. Spektakularnim nastupima u Olimpijskom baru prethodile su izjave za medije koje su, u petak, 9.12, ovi muzički umjetnici dali mnogobrojnim medijima, u Ruskom domu. Već tada, Saša Kovačević, obrativši se prisutnima, najavio je neprevaziđenu zabavu, dok je svoj dugoočekivani nastup na Jahorini, sa radošću, najavila je i Vesna Zmijanac. Presrećni što su karte za njihove koncerte rasprodate samo nekoliko dana nakon objavljivanja informacije o njihovom dolasku, izrazili su veliko zadovoljstvo što će zabavljati odličnu jahorinsku publiku.

Tom prilikom, za prisutne medije, Vesna Zmijanac izjavila je: „Prvenstveno, hvala na pozivu. Kod nas nema mnogo iznenađenja, jer je odlična zabava zagarantovana. Iako sam i ranije posjećivala Jahorinu, kao i veliki broj gradova u Bosni i Hercegovini i u njima održala veliki broj koncerata, na Jahorini sada po prvi put nastupam. Nisam je dugo posjetila i izuzetno se radujem što nastupam. Informacija da je publika pred kojom ću nastupati iz cijelog regiona me oduševila. Trebali smo da oranizujemo šator da prihvatimo sve posjetioce.”

„Ili dva dana da spojimo”, uz smijeh, dodao je Saša Kovačević, i rekao: „Zadovoljstvo je čuti takvu informaciju. Veliko hvala publici koja nas podržava i prati. Njihovo povjerenje ćemo, zasigurno, ka oi svaki put do sada, u potpunosti opravdati. Ja sam, ipak, prvi put na Jahorini – nisam nastupao nikada na ovoj prelijepoj planini, niti sam, nažalost, dolazio. Izuzetno mi je drago što se to promijenilo i nadam se ponovnom dolasku.”