XS
SM
MD
LG

Održan sastanak 3x3 lige Srpske sa predsjednikom KS RS

Košarkaški savez Republike Srpske u Gradišci je održao "Košarkaški sabor 2022." u okviru kojeg je održan i sastanak 3x3 Republike Srpske, na kojem je bio prisutan i predsjednik Košarkaškog saveza Republike Srpske Aleksandar Đurđević.

Đurđević je pohvalio rad Saveza 3x3 Republika Srpska, te istakao da će se Savez još aktivnije uključiti i podržati rad 3x3 Republika Srpska, kroz obezbjeđivanje slota za pobjednika šampionata Republike Srpske, kao i u vidu stručne I tehničke pomoći pri izradi propozicija takmičenja I drugih dokumenata koji uređuju ovu oblast.

Pored saradnje sa KSRS, na dnevnom redu našla se i tačka o izboru predstavnika KSRS u radno tijelo 3x3 BiH, za koju su pristigle dvije prijave, Nikša Milunović i Aleksandar Vranješ.

Nakon diskusije, Vranješ je povukao svoju kandidaturu, te će Milunović biti predstavnik Srpske u 3x3 BiH u narednih 12 mjeseci.

Do početka lige 2023, biće održana još dva sastanka, kada će biti više detalja oko nove sezone a svi gradovi koji žele postati dio ove priče svoje zahtjeve i prijedloge za unapređenje 3x3 lige Republike Srpske mogu poslati na oficijalni e-mail organizacije 3x3republikasrpska@gmail.com