XS
SM
MD
LG

Jahorinu posjetilo više od 110.000 skijaša

U dosadašnjem dijelu zimske skijaške sezone na Jahorini je skijalo više od 110.000 skijaša dok je zabilježen broj prolaza dostigao gotovo 750.000. Na ovoj olimpijskoj planini trenutna visina sniježnog pokrivača je 110 cm. Ski staze su sjajno uređene a skijaši i borderi uživaju u potpunom kapacitetu ovog ski centra. Sve instalacije vertikalnog transporta su u pogonu uključujući i dva nova lifta, sidro Prača i lift Oštra Glava. Meteorolozi u narednim danima najavljuju pogodne uslove za boravak na planini te su smještajni kapaciteti do kraja februara u potpunosti popunjeni i to ne samo na Jahorini već i u okolnim mjestima.

Noćno skijanje je dostupno svaki dan u terminu od 18 do 21 čas dok gosti Jahorine od ove zime imaju priliku uživati na sankaškoj stazi dužine 600 m. Sankanje postaje omiljena aktivnost mnogobrojnih gostiju Jahorine a dostupno je svaki dan u terminu od 16 do 18 časova. Ljubitelje bordanja uskoro očekuje sjajna zabava na Snoubord parku na ski stazi Trnovo.

Uz sjajne uslove za skijanje mjesec februar će obilježiti i mnogobrojni događaji. Sada već tradicionalno Jahorina će biti domaćin Red Bull Home Run zanimljivom takmičenju koje će se na stazi Poljice održati 25. februara dok će dan nakon toga, 26.2., uslijediti odlična zabava uz sada već poznati Teqvolly turnir u spotu koji predstavlja kombinaciju odbojke i stonog tenisa.

Ovaj mjesec obilježiće i sjajni nastupi u Olimpijskom baru. U narednim danima očekuju nas nastupi velikih regionalnih zvijezda – Nikole Rokvića, Romane, Peđe Jovanovića, Adila, Nikoline Kovač, Nebojše Vojvodića ali i svima dobro poznati bendovi - OK Bend i Amadeus bend.