XS
SM
MD
LG

Policajci najbolji

Policajac

 MRKONjIĆ GRAD - Pobjednik 17.Turnira u malom fudbal u Mrkonjić Gradu je ekipa „Policajca“ iz Banjaluke.

Na turniru je učestvovalo 52. ekipe u pionirskoj, juniorskoj, seniorskoj i kategriji veterana. Turnir je organizovan u okviru svečanosti posvećenih obilježavanju Dana opštine.

Ekipa „Policajaca“ u zanimljivoj finalnoj utakmici savladala je „Novi dom kod Miće“ iz Mrkonjić Grada rezultatom 4:3.

je to dinamična i neizvjesna utakmica. Naime, ekipa „Novi dom“ imala prednost od 2:0. Boljom igrom u drugom poluvremenu Policajci su poravnali i preokrenuli rezultat u svoju korist.

Golman „Policajca“ Zoran Stanivuković, kaže da je turnir u Mrkonjić Gradu jedan od najkvalitetniji u regiji.

 -Turnir u Mrkonjić Gradu je jedan od najposjećenijih turnira kod nas. Zadovoljan sam po pet put osvajanjem prvog mjesta na turniru. To je veliki uspjeh, a i moj jer  sam proglašen najboljim golmanom turinira - kaže Stanivuković.

 Za najboljeg igrača turnira proglašen je Sabahudin Petak iz ekipe „Novi dom“, a najbolji strijelac Ahmed Bilak „Auto otpad“ Bjelajce.

-Želim da kažem da je to bio jedan fantastičan turnir, na kojem je milina igrati. Velika je posjećenost, a sve kipe su vrhunske. Zadovoljan sam što sam proglašen za igrača turnira, ali mi je žao što naša ekipa nije osvojila pobjednički pehar - kaže Petak.

Organizator turnira, na kojem su učestovale 52. ekipe je opština Mrkonjić Grad, uz tehničku pomoć Kluba malog fudbala „Policajac“ i Kulturno -sportskog centara „Petar Kočić“.

-Turir je veoma značajan sportski događaj za Mrkonjić Grad, jer se i održava povodom Dana opštine - kaže član Organizacionog odbora turnira Borislav Šarić.

Načelnik opštine Dragan Vođević, kaže da je veoma važno što je turnir vrhunskog kvaliteta.

-Želim da kažem da smo mi u lokalnoj zajednici ponosi na činjenicu koliko ekipa učestvuje na turniru, ali i na veliku posjećenost- kaže Vođević.

Nagradni fond je iznosio 10 hiljada maraka.