XS
SM
MD
LG

Stižu skije

Olimpijski bar na vrhu Jahorine još jednom je bio mjesto beskrajne zabave najmlađih posjetilaca ove planine, koji su zajedno sa svojim roditeljima, braćom i sestrama, danas, 8.3, radosno stigli na zvaničnu Dodjelu skija iz akcije „Hiljadu skija za našu djecu“. Dodjeli 27 pari skija nasmijanim mališanima prethodila je konferencija za medije, u kojoj su učešće, uz direktora Olimpijskog centra Jahorina, Dejana Ljevnaića, uzeli predstavnici kompanije „Mozzart“.

Dejan Ljevnaić, tim povodom, izjavio je:

„Izuzetno sam radostan zbog našeg zajedničkog okupljanja u Olimpijskom baru, koji je postao mesto tradicionalnog okupljanja i dodele vrednih nagrada za najbolje ambasadore naše planine, decu. Iza mene se, u ovom trenutku, nalazi vrednih 27 mališana, koji su u naš Olimpijski bar pristigli u prisustvu svojih roditelja, braće i sestara, kako bi preuzeli nagrade koje su osvojili učešćem u akciji “Hiljadu skija za našu decu”. Njihove nagrade su, kako i sam naziv akcije govori, izuzetno kvalitetne skije, na kojim ih već prilikom naredne posete očekujem na jahorinskim stazama. Izuzetno mi je drago što su neki od mališana iz Srbije, te da prilikom svake dodele imamo barem nekoliko mališana iz susednih zemalja, ali i onih malo daljih. Dečica koja će danas svojim kućama odneti svoj prvi par skija uzrasta su od 5 do 17 godina, što znači da mališani svih starosnih dobi rado učestvuju”.

On je dodao:

Do sada smo sveukupno podelili više od 500 pari skija, u čak 30 dodela koje smo od samog početka akcije realizovali, što me čini jako ponosnim. Mislim da ćemo danas, povodom praznika žena, obradovati i veliki broj majki kojima je osmeh njihove dece, koji će danas sa sobom poneti iz Olimpijskog bara, nalepši poklon. Posebnu zahvalnost danas želim da izrazim prema kompaniji „Mozzart”, koja je akciju “Hiljadu skija za našu djecu” podržala sa čak 35 pari kvalitetnih skija.”