XS
SM
MD
LG

Dragan Perišić: Verujem da možemo da napravimo pozitivan rezultat

Konferencija za štamu - foto: FK Napredak

Posle pobede Napretka u osmini finala Kupa Srbije nad Spartakom ŽK i plasmana među osam najboljih u najmasovnijem takmičenju, Kruševljane čeka novi prvenstveni izazov i duel sa Crvenom zvezdom. Novi trener Dragan Perišić je preuzeo ekipu 22. februara i upisao dve pobede nad komšijama iz Niša, Mladost GAT u Novom Sadu i poraz u Kragujevcu. O sutrašnjem okršaju sa vodećom ekipom šampionata iskusni stručnjak iznosi svoje impresije.

- Nakon utakmice u Kragujevcu jako je bila važna reakcija ekipe u Subotici. Igrači su shvatili koliko je bitan način ulaska u utakmicu i želja da se ostvari pobeda. Što se tiče Crvene zvezde, rezultat i pozicija na tabeli dovoljno govore o kakvoj se ekipi radi. Mi ćemo dati sve od sebe da odigramo izuzetan meč, a uslov da se nadamo nečemu je da svih 11 igrača koji izađu na teren, ali i oni koji šansu čekaju sa klupe, budu na sto odsto svojih kapaciteta. Imamo pravo i želju da verujemo da možemo da napravimo pozitivan rezultat, jer u ovom trenutku svaki bod nam je važan. Verujem da će biti dosta navijača na tribinama, što je dodatan plus, jer svaki igrač voli i ima dodatan motiv pred punim tribinama. Na osnovu pozitivnog rezultata iz Subotice i dobre energije, daćemo sve od sebe da odigramo perfektno, na taj način i zaslužimo faktor sreće i, zašto ne, i da pobedimo - oprezni je optimista šef stručnog štaba Dragan Perišić.

Za sutrašnji duel Perišić neće moći da računa na požutelog Marka Putinčanina I Nebojšu Bastajića.

Utakmica je proglašena visokorizičnom i preduzete su rigorozne mere da se gledaoci na tribinama osećaju bezbedno. Deca do 16 godina mogu da dođu na stadion uz pratnju roditelja, a svaka karta predstavlja i polisu osiguranja. Zamoljeni su navijači Crvene Zvezde da na tribini Zapad 1 ne dolaze sa navijačkim obeležjima.