XS
SM
MD
LG

Prnjavor domaćin Finalnog rukometnog turnira za pionire Srpske

Foto Rukometni savez RS/facebook

Vikend pred nama donosi finalni pionirski turnir za prvaka Republike Srpske, koji će se održati u Prnjavoru. Domaćin je RK Sloga i grad Prnjavor, koji je generalni pokrovitelj finalnog tunira. 

Plasman na finalni turnir izborilo je osam najboljih pionirskih ekipa kroz svoje regije, a to su ekipe ORK BL Banja Luka, RK Kotor Varoš, RK Sloga Prnjavor, RK Bijeljina, MRK Sloga Doboj, RK Perihel Brčko, RK Hercegovina Nevesinje i RK Leotar Trebinje. Ekipa iz Trebinja je odustala, tako da će u Prnjavoru sedam ekipa da se bore za novog pionirskog prvaka Republike Srpske. 

Ekipe su izvučene u dvije grupe. U grupi A nalaze se ekipe ORK BL Banja Luka, RK Bijeljina i MRK Sloga Doboj, dok su u grupi B ekipe RK Hercegovina Nevesinje, RK Kotor Varoš, RK Perihel Brčko i domaćin RK Sloga Prnjavor.

Prva utakmica na rasporedu je u sutra (subota) od 12.30 časova u Sportksoj dvorani Sloga Prnjavor, dok je svečano otvaranje u 14.00 časova. Finalne utakmice na rasporedu su u nedjelju od 11.00 časova kada ćemo saznati novog prvaka i osvajače medalja.