XS
SM
MD
LG

Odličan nastup Slavije u Budvi

Takmičari džiu džicu kluba SlavIja učestvovali su na 13. međunarodnom turniru „Budva Open 2023“ koje je održano proteklog vikenda u Crnoj Gori.

Jitsuke u Istočno Sarajevo donose čak 15 medalja, i to 6 zlatnih, 5 srebrenih i 4 bronzane. Osvajači zlatnih medalja su Jugović Teodora, Rajak Nina, Ilić Aleksej, Lužajić Slaven, Gotovac Pavle i Petrović Kristijan.

Porazom u finalnim mečevima srebrenu medalju osvojili su Gojmerac Iris, Badnjar Dimitrije, Tešan Sunčica, Ždrale Anja i Bojanić Luka, dok su bronzani bili Nišić Uroš, Antunović Milan, Baljak Nataša i Ikonić Dimitrije.

Na turniru je učestvovalo oko 300 takmičara iz 5 država, a organizator je bio Džiu džicu klub Budva u saradnji sa Džiu džicu savezom Crne Gore.

Takmičare su na ovom turniru predvodili treneri Đukelić Aleksandar i Bojanić Luka, a ulogu sudije imao je Matić Lazar.

Sokolove narednog vikenda očekuje kvalitetan međunarodni turnir na Palama, čime će se upotpuniti i više nego uspješan prvi dio sezone za klub. Dominaciju na džiu džicu turnirima takmičari Slavije su pokazali na Republičkom prvenstvu u Gradišci, Evropskom prvenstvu za mlade u Francuskoj, Međunarodnim turnirima u Mariboru(Slovenija), Beču(Austrija), Loznici(Srbija), Banja Luci(BiH), Budvi(Crna Gora), čime su nasttupili na 7 takmičenja u 6 država Evrope.