XS
SM
MD
LG

Uručena donacija FSRS za Petrovu Goru iz Vojnića

Petrova Gora sa novom opremom iz Republike Srpske

Fudbalski savez Republike Srpske donirao je garnituru sportske opreme Fudbalskom klubu Petrova Gora iz Vojnića u Hrvatskoj.

 

 

Poklon je uručio humanitarac Milorad Arlov, predsjednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji koji je takođe porijeklom s Korduna i nekada je igrao za ovaj klub.

-Naše udruženje zahvaljujući razumijevanju i donaciji Fudbalskog Saveza Republike Srpske i predsjednika Vice Zeljkovića poklonilo je Petrovoj Gori 22 kompleta dresova, majica, šorceva, spotskih čarapa, štucni. Zahvaljujemo se klubu što nije prekinuo tradiciju ovoga veoma važnog kordunaškog sportskog kolektiva od nastanka Petrove Gore od 1946. godine. Našim poklonom želimo da znate da imate sportske prijatelje u našem Odboru i FS Republike Srpske. U svakom sportu pa i fudbalu važni su rezultati, ali najvažnije je da klub postoji i okuplja u ova vremena puna poroka što više djece, mladih ljudi i svih generacija koji vole sport - rekao je Milorad Arlov prilikom dodjele donacije u Vojniću.

Ovo je još jedna u nizu donacija FSRS i predsjednika Vice Zeljkovića putem Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji, čime Savez iz Banjaluke pomaže mnoge klubove i van granica Republike Srpske.

-Iskreno smo pozitivno iznenađeni i obradovani poklonom iz Republike Srpske, tačnije od Saveza iz Banjaluke. Jedno veliko hvala svima onima koji su učestvovali u ovoj ideji, u prvom redu Fudbalskom savezu Republike Srpske i predsjedniku Zeljkoviću na velikodušnoj donaciji. Ovo je poklon koji nam mnogo znači. Radimo i živimo u teškim uslovima i svaka pomoć nam je dobro došla, a nadam se i vjerujem da ćemo i u narednom periodu nastaviti partnerske odnose. Ovim putem želim da se zahvalim i gospodinu Arlovu koji nam je uručio opremu i koji, kao bivši član našeg kluba, ima posebne emocije prema Petrovoj Gori i Kordunu – istakao je Saša Kolar, predsjednik FK Petrova Gora.

Milorad Arlov i Saša Кolar