XS
SM
MD
LG

Mladen Dodić novi sportski direktor Napretka

Mladen Dodić - foto: fknapredak.rs

Ostavio je u Napretku dubok trag kao igrač, u dva navrata bio i trener, a sada se Mladen Dodić vratio kući – kao sportski direktor!

Doskorašnji šef stručnog štaba Javora, bivši selektor mlade reprezentacije Srbije, trener više srpskih klubova, pamti se posebno finale Kupa sa Jagodinom, uz dva učešća u kvalifikacijama za Ligu Evrope sa ovim klubom, a bio je i trener u dva mandata u Lokomotivi iz Sofije, od sutra zvanično stupa na novi posao.

-Bio sam prijatno iznenađen ponudom predsednika Miloša Nenezića i sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv najdražeg kluba. Novi posao je veliki izazov, prvi put u ulozi sportskog direktora i nadam se da ću sa svima iz kluba doprineti nekim novim uspesima – rekao je na prvom radnom sastanku sa klupskim operativcima Mladen Dodić.

Novi sportski direktor Mladen Dodić, kome odmah predstoji veliki posao u prelaznom roku, pošto ima dosta prvotimaca kojima ističu ugovori, imaće ingerencije i nad mlađim selekcijama, gde su neophodne značajne promene, imajući u vidu da su i omladinci i kadeti ispali iz Kvalitetne lige Srbije.