XS
SM
MD
LG

Odličan futsal u Cvrtkovcima: Pobjednik ekipa Futsal tim Doborovci (FOTO)

Futsal tim Doborovci pobjednik turnira Cvrtkovci 2023

Proteklog vikenda u Cvrtkovcima na području Opštine Stanari održan je turnir u malom fudbalu. To je jedan od najboljih i najorganizovanijih sportskih događaja. U revijalnom dijelu turnira nastupio je najpoznatiji Cvrtkovljanin Zoran Kvržić reprezentativac Bosne i Hercegovine u fudbalu, a po svemu sudeći novi član Borca iz Banja Luke. Ovu manifestaciju otvorio je Radojica Ćelić načelnik Opštine Stanari.  U predigri revijalnu utakmicu odigrali su Veterani petog odreda specijalne prigade policije i Veterani Cvrtkovci. Na ceremoniji svečanog otvaranja nastupili su članovi Kulturno umjetničkog društva Cerovica.

Socijalistička partija Stanari (2.mjesto)

Učešće je uzelo 18 ekipa. Nastupilo je dosta vrhunskih futsalera bivših i sadašnjih reprezentativaca Bosne i Hercegovine. Tu su bili omladinski i potencijalni seniorski futsal reprezentativci inače Dobojlije Srđan Ćatić i Miloš Todorić. Titulu prvaka prigrabila je odlična ekipa Futsal tim Doborovci koji su u finalu ubjedljivo savladali ekipu Socijalistička partija Stanari rezultatom 4:0. Treće mjesto osvojila je ekipa DOO Boro Cvrtkovci, oni su nakon penala 3:2 bili bolji od tima Noćni klub Ambar Brod, u regularnom toku rezultat je bio 0:0.

DOO Boro Cvrtkovci (3.mjesto)

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Mevludin Mujkanović iz pobjedničke ekipe, njegov saigrač Enver Buljubašić je najbolji igrač turnira, dok je titulu najboljeg strijelca prigrabio Ognjen Cvjetković iz ekipe Socijalistička partija Stanari.

Enver Buljubašić najbolji igrač turnira

-Ovogodišnji turnir okupio je 18 ekipa i slobodno mogu reći da je s obzirom na sastave ekipa i prikazano na terenu najbolji otkada se održava. Ovaj turnir organizuje omladina ovog sela, a ja im kao neko sa puno iskustva u sportu pružam logističku i svaku drugu podršku. Koristim priliku da se zahvalim svim donatorima na čelu sa Opštinom Stanari i JU "Sportsko-turistička organizacija opštine Stanari", a posebnu zahvalnost iskazao bi našim ljudima koji rade u inostranstvu i nesebično pomažu organizaciju ovog turnira. Naš cilj je da ovaj turnir iz godine u godinu bude sve bolji i uložićemo svu neophodnu energiju da se to i ostvari. -rekao je Anđelko Tadić ispred organizacionog odbora turnira.

Ognjen Cvjetković najbolji strijelac turnira

Treba reći da je ovaj turnir protekao u vrhunskoj organizaciji bez boilo kakvih incidenata. Omladina sela uz veliku pomoć ,Anđelka Tadića priredila je jedan sjajan ambijent i svom selu podarila odličan turnir. Sve ekipe uvijek rado dolaze na turnir u Cvrtkovce. Uz samu igru organizatori su uložili dosta truda i na ambijent oko terena. Infrastrukrura je odlična , urađeno je mnogo, ceć prije nekoliko godina izgrađene su velelepne tribine. U narednim godinama ovaj turnir će biti još masovniji i jači.

Mevludin Mujkanović najbolji golman

 

REZULTATI:

1.KOLO:

Slastičarna Atina (Stanari) – DOO Boro Cvrtkovci 0:1, STR Semafor (Cerovica) – Kafe slastičarna Magnolija (Doboj) 1:4, DOO Global Đurić (Prnjavor) – Ujedinjena Srpska Stanari 1:1 penalima 5:6, GO GVG otok Murter (Ularice) – Socijalistička partija Stanari 1:3, Noćni klub Ambar (Brod) – Kafe bar Kod Zlaje (Osinja) 7:0, DOO Prokop inženjering (Prnjavor) – Picerija Stendal (Stanari) 5:2, Eks klub Monte Karlo (Derventa) – Futsal tim Doborovci 0:3, MI Trivas (Prnjavor) – BP Vukajlović (Stanari) 5:2, Kafe bar Gojić (Teslić) – Cvrtkovci 7:0.

Veterani Cvrtkovci

2.KOLO:

Doo Boro Cvrtkovci – Kafe slastičarna Magnolija 3:1, Ujedinjena Srpska Stanari – Socijalistička partija Stanari 0:5, Noćni klub Ambar – DOO Prokop inženjering 1:0, Futsal tim Doborovci – MI Trivas 3:0, Slobodni: Kafe bar Gojić

Veterani petog odreda specijalne brigade policije

BARAŽ ZA POLUFINALE:

Kafe bar Gojić – Futsal tim Doborovci 0:1.

nastup KUD Cerovica

POLUFINALE:

DOO Boro Cvrtkovci – Socijalistička partija Stanari  1:4, Noćni klub Ambar – Futsal tim Doborovci 1:1 penalima 2:3.

ZA TREĆE MJESTO:

Doo Boro Cvrtkovci – Noćni klub Ambar 0:0 penalima 3:2.

FINALE:

Socijalistička partija Stanari – Futsal tim Doborovci 0:4.

 

 

Sudijski par Jovanić-Ličina


Sarajevo 6 : 5 Salines
Sloga 4 : 1 Radnik MD Šop
Borac 2 : 4 Mostar SG
Brotnjo 3 : 7 MNK Hercegovina
Željezničar 7 : 5 Sloboda Kompred
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Radnik MD Šop 18 12 2 4 38
2 Mostar SG 18 11 3 4 36
3 Sloga 18 11 1 6 34
4 Sarajevo 18 9 3 6 30
5 Salines 18 10 0 8 30
6 MNK Hercegovina 18 8 2 8 26
7 Željezničar 18 7 4 7 25
8 Borac 18 6 2 10 20
9 Sloboda Kompred 18 5 1 12 16
10 Brotnjo 18 2 0 16 6