XS
SM
MD
LG

Jahorina najposjećenija planina ovog ljeta

Pored toga što je svake zime skijaša sve više, Jahorina je uspela da održi kontinuitet u radu i tokom ljetnjih meseci.  Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić rekao je:

„Ako je suditi po prvim letnjim danima, očekuje nas najuspešnija sezona u istoriji planine. Kod svih parametara koje pratimo primetili smo ogroman rast. U odnosu na prošlu letnju sezonu beležimo povećanje prometa za 50 odsto dok u odnosu na baznu sezonu kada je promet cele sezone bio 4.000 KM već za prvih 16 dana rada beležimo povećanje od 85 puta.

Jahorina je ovog leta domaćin nezapamćenom broju posetilaca. Jahorina upravo zbog toga nosi laskavu titulu planine s najviše letnjih sadržaja u Jugoistočnoj Evropi. Sadržaji su prilagođeni svim uzrastima i bilo da ste avanturista ili hedonista siguran sam da možete pronaći svoje mesto na našoj planini.“


 „Turisti su posebno oduševljeni novitetima Turističkim vozićem, jahanjem konja, kao i Avantura parkom. Kao i ranijih godina Olimpijski bar je zadržao pozitivan trend rasta broja gostiju. Terasa i Olimpijska plaža ispunjene su smehom i zadovoljstvom, svih onih koji su odlučili da spas od gradske vreve pronađu u pitomom planinskom okruženju. Teško je rečima izraziti zahvalnost svima koji su doprineli da ova sezona uspešno počne – predstavnicima institucija vlasti, našem timu, partnerima, i naravno, našim dragim gostima. Zajedničkim naporima stvorili smo jednu pozitivnu priču koja ruši sve granice i barijere“ dodao je Ljevnaić.

Ono što čini razliku između obične i izuzetne sezone sezone na Jahorini je dobra organizacija poslova, strateško planiranje, a prije svega posvećenost ljudi koji rade na ovoj planini. Počevši od recepcionera, konobara, zaposlenih na atrakcijama, svi se trude da pruže vrhunsku uslugu i gostoprimstvo. Kada je reč o manifestacijama,  kao i prethodnih godina u ovom centru osluškuju želje posetilaca i pripremili su bogatu i sadržajnu sezonu za sve zaljubljenike u sport, kulturu, umetnost, modu i nauku.

Svaki trenutak tokom leta proveden na planini stvara stvara božanstven osecaj. Sve vas pozivamo da iskoristite ovu letnju sezonu i posetite Jahorinu. Budite dio priče koja traje, osetite srce planine i ponesite sa sobom uspomene koje će vas pratiti zauvek.