XS
SM
MD
LG

Hvala vam na pozivu, gledali smo vas na tv-u,

Sinoć je Borac iz Banja Luke odigrao kvalitetnu utakmicu u Beču. Primili su gol od Austrije u zadnjim sekundama, a da su im napadači bili malo pribraniji mogli su izvući i povoljan rezultat.

Treba biti iskren i reći da je Nikola Ćetković sjajno branio i da je u nekoliko navrata natjerao igrače iz Beča da se uhvate za glavu.

Imao je Borac i veliku podršku navijača na stadionu u Beču, a čini se i da su sve važne ličnosti iz svijeta fudbala Republike Srpske bili na tribinama. Bilo je i onih iz politike, valjda su ’’potrčali’’ da budu viđeni, jer je na tribinama bio i Milorad Dodik.

Bilo je i banjalučkih novinara( putovali su u organizaciji kluba) , a zanimljivo da niko iz Borca  nije zvao dopisnike jedinog sportskog lista sa ove i one strane Drine, Sportskog žurnala.

Nije poziv stigao ni redakciji najčitanijeg sportskog portala Republike Srpske. Ajde što nisu zvali nas, daleko od očiju, daleko od srca (Istočno Sarajeva je baš daleko), ali dopisnika Sportskog žurnala koji živi u Banja Luci…Neshvatljivo!