XS
SM
MD
LG

Utorak, dan za Jahorinu

Jahorina

Imamo sjajne vijesti za sve ljubitelje prirode i adrenalina!
 
Svakog utorka do kraja ljetnje sezone na Jahorini vas očekuje popust od nevjerovatnih 50% na OLIMP kartu!

OLIMP karta napravljena je po mjeri svih istinskih zaljubljenika u avanturu. Kupovinom ove karte možete iskoristi pogodnosti kao što su: panoramska vožnja gondolom, tjubing, bob na šinama, Tower, Loopster, Nautic, Butterfly, skydive ili zip line. Budite gospodari svoga vremena i ispunite ga kvalitetno. Dođite sa vašim voljenima, ponesite dobro raspoloženje i prepustite se čarima Jahorine.

No, to nije sve!

Zbog velikog interesovanja, iz Olimpijskog centra Jahorina odlučili su se na kreiranje posebnog  cjenovnika i za turistički vozić, a uz poseban cjenovnik prilagođen višečlanim porodicama iz ovog centra odlučili su omogućiti nezaboravnu vožnju jedinstvenim vozićem uz promotivnu cijenu sa 50% popusta u narednih nekoliko dana.

Poznat pod imenom Srećko, ovaj vozić je pobrao sve simpatije i postao omiljeno prevozno sredstvo svih posjetilaca Jahorine.

Vožnja ovim simpatičnim vozićem je savršen način da se približite prirodi, uživate u panoramskim pogledima i stvorite fantastične uspomene! Prigrlite putovanje, slobodu i nezaboravne trenutke dok istražujete sve što Jahorina može ponuditi!

Ostali fotosi: