XS
SM
MD
LG

Jahorina nudi neodoljive popuste za kraj mjeseca

Jahorina

Adrenalinska avantrura u srcu netaknute prirode: Jahorina nudi neodoljive popuste za kraj mjeseca

Ljubitelji prirode, avanture i adrenalina imaće priliku da posljednjih dana ovog mjeseca uživaju u svim čarima Jahorine uz popust od 40%.

Iskoristite svoje vrijeme na kvalitetan način i isprobajte sve atrkacije po kojima je ova planina prepoznatljiva.

Ako preferirate ekstremnu zabavu, onda su - Tower, Loopster, SkyDive, Butterfly, NauticJet, ZipLine stvoreni za vas – svaka od ovih atrakcija uz planinski bob dio je ponude fantastičnog OLIMP parka i predstavlja savršen izvor adrenalina bez obzira na starosnu dob korisnika.
 
Jahorina, planina prirodnog sjaja i bezvremenske ljepote, ovog ljeta nudi jedinstvenu ponudu i za sve ljubitelje jahanja konja. Na prelijepoj lokaciji, četiri konja  očekuju posjetioce, svaki od njih nosi snagu i eleganciju koja oduzima dah. Bećar, Hana, Cherry i Zvjezdana spremni su da vam pruže nezaboravno iskustvo. Iskusni instruktori učiniće da se osjećate bezbjedno, vodeći vas kroz najljepše staze ovog kraja.

Sve one koji ljepotu pronalaze  u prirodi i očaravajućim pogledima, očekuje najveća turistička senzacija ovog ljeta – vozić Srećko.

 Vožnja Srećkom idealan je način da uživate u okolini i prirodnom pejzažu bez napora i umora. Voz prolazi kroz šumske staze, prelazi preko blistavih rječica i vijuga kroz slikovita brda. Putnici su oduševljeni pogledima na beskrajne zelene padine i planinske vrhove.

Posljednja stanica ovog šarmantnog vozića je Olimpijski bar. Mjesto poznato po najboljim kulinarskim specijalitetima, ukusnim pićima i ljubaznom osoblju.

Olimp bar na 1879 metara nadmorske visine predstavlja nezaobilazno skrovište od gradske užurbanosti, ali i idealnu stanicu za sve one koji su u potrazi za očaravajućim pogledima. Omiljeno mjesto okupljanja na vrhu Jahorine svojim posjetiocima u ljetnoj sezoni nudi i veći nivo uživanja u okolnoj prirodi u vidu plaže ispred akumulacionog jezera na vrhu planine. Ležaljke, „lazybags", izvrsna ponuda hrane i pića, božanstven pogled na jezero, te atrakcije na istom, čine ovo mjesto nezaboravnim.

Cijena „Olimp karte“ u toku promo perioda iznosiće 36 KM za odrasle, i 24 KM za najmlađe. U „Olimp kartu“ uključene su panoramska vožnja gondolom, bob na šinama, Tjubing, Tower, Looopster, NauticJet, Butterfly, SkyDive, ZipLine.

Priliku da doživite Jahorinu u punom sjaju, imaćete kroz vožnju planinskim bobom, čija će karte koštati 9 KM za odrasle , dok će najmlađi u ovoj atrakciji uživati po cijeni od 6 KM.
Cijena vožnje gondolom + bob iznosiće 15 KM sa popustom.

Kako bi se najmlađi posjetioci planine odmorili i zabavili prije početka školske godine, na Jahorini ih očekuje „School break adventure“ popust od 40% u periodu od 28. – 31.8.

Ljeto na planini nudi priliku za bijeg od užurbanosti i svakodnevnog života i pruža osvježavajući mir i spokoj.

Posjetite Jahorinu i provjerite  zašto joj turisti iz cijelog svijeta daju svoje povjerenje!