XS
SM
MD
LG

Milorad Dodik: Veče svih nas, dobrih ljudi, hvala…

Milorad Dodik na otvaranju turnira u Banjaluci FOTO: ATV

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik obratio se na otvaranju košarkaškog turnira povodom 50. rođendana Igokee i poručio da je on posvećen svim dobrim ljudima.

 

 

-Drago mi je što smo se okupili. Moja karijera je formirana uz ovaj klub. Sad se pitam kako je moguće da je tako brzo prošlo 50 godina. Hvala svima koji ste ovo uradili. Hvala Igoru, Vuku... Nije ovo bilo lako organizovati. Uživajte večeras, uživajte i narednih dana. Ovo je posvećeno svim dobrim ljudima - poručio je Dodik.

Predsjednik Srpske je iskoristio priliku i da čestita košarkašima Srbije na plasmanu u polufinale Svjetskog prvenstva, ali i da pomene Borac kojem je poželio sve najbolje.

Utakmicom Igokea - CSKA u Nacionalnom teniskom centru u Banjaluci startovao je Internacionalni košarkaški turnir "Prvih 50 godina Igokea ".

Internacionalnom košarkaškom turniru prisustvuju predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, premijer Radovan Višković kao i predsjednik NSRS Nenad Stevandić.

-Ovo je veče poraza, pobjeda, plača, smijeha, ovo je naših 50 godina. Imaćemo priliku da gledamo svjetske asove u narednih nekoliko dana.  Naše početke obilježilo je rivalstvo sa KK Borac, ali danas je Borac naš bratski klub i tako i našu djecu vaspitavamo. Molim vas aplauz za KK Borac i za sve klubove. Uživaćemo svi u dobroj košarci – rekao je Dodik na otvaranju turnira.