XS
SM
MD
LG

Na Jahorini otvorena "Didgital snou" konferencija

JAHORINA, 6. OKTOBRA /SRNA/ - Na Jahorini je večeras svečano otvorena "Digital snou" konferencija tokom koje će stručnjaci iz različitih oblasti istražiti najnovije inovacije, poslovne mogućnosti i perspektive za budućnost industrije skijanja, te pružiti priliku za umrežavanje i stvaranje poslovnih kontakata.

Svečanom otvaranju, između ostalih, prisustvuju ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić, ministar porodice, omladine i sporta Selma Čabrić, direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić, predsjednik Nadzornog odbora Nedeljko Elek i direktor Investiciono-razvojne banke Dražen Vrhovac.

Konferenciju organizuje Olimpijski centar "Jahorina", a panelisti su iz različitih sfera poslovanja, među kojima partneri Olimpijskog centra "Jahorina" iz Crne Gore, Srbije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Rumunije, Bugarske uključujući proizvođače opreme, menadžere skijaških centara, marketinške stručnjake i mnoge druge.

Učesnici će kroz panele biti upoznati o najnovijim tehnološkim inovacijama koje će oblikovati budućnost skijanja.

Osim toga, biće promovisan drugi časopis o skijanju, a planirano je i druženje sa olimpijskom šampionkom u skijanju Tinom Maze, u nedjelju, 8. oktobra, od 16.00 časova u hotelu "Galerija" na Jahorini.

Konferencija će trajati do ponedjeljka, 9. oktobra.