XS
SM
MD
LG

Dejan Ljevnaić: Naša misija je vratiti decu prirodi

Dejan Ljevnaić

Održana je osma po redu “Teen Talk” konferencija u MTS Dvorani u Beogradu. Ova izuzetno značajna manifestacija privukla je veliki broj mladih i stručnjaka iz različitih oblasti kako bi zajedno diskutovali o izazovima s kojima se mladi suočavaju u današnjem svetu, rekao je nakon konferencije Dejan Ljevnaić, generalni direktor Olimpijskog centra Jahorina i nastavio.

Između ostalog, naša misija je vratiti decu prirodi. Tinejdžeri trebaju da osete snagu prirode, jer to ih oblikuje kao ličnosti. Olimpijski centar “Jahorina” sprovodi različite programe i akcije kako bismo povezali mlade sa prirodom i podstakli ih da se bave sportom i fizičkom aktivnošću. Samo kroz ovu harmoniju sa prirodom možemo razvijati neustrašivost, borbu za snove i postizanje najbolje verzije sebe. Ključ uspeha leži u kontinuiranom radu, strpljenju i verovanju u sebe. Na kraju tog putovanja, mladi će shvatiti da je ispunjen ljubavlju, strašću i neverovatnim iskustvima. Izaberite sport, izaberite put prema beskrajnim mogućnostima i postanite inspiracija drugima na svom putovanju.

 


Tokom panela, bilo je vidljjivo da je interakcija sa publikom bila izuzetno dobra. Mladi su bili zainteresovani i inspirisani razgovorima, te su se brojni prisutni izjasnili da su spremni da se prijave na akcije koje imamo, a to su 1 000 skij za našu decu i 1 000 kaciga za našu decu. Napominjem da svi mladi posetioci koji se prijave na akcije Olimpijskog centra “Jahorina” će dobiti besplatne skije i kacige kako bi ih podstakli na bavljenje sportom.

Teen Talk konferencija predstavlja značajnu inicijativu za podršku mladima u razvoju njihovih potencijala, stvaranju inspiracije i razmjenu dragocenih iskustava.

Filip Filipović, poznati vaterpolo reprezentativac i olimpijski šampion, podelio je svoje iskustvo i perspektivu o tome kako mladi mogu postići najbolje rezultate u sportu i životu. Njegova inspirativna priča o uspehu služi kao primer kako strast, rad i posvećenost mogu dovesti do vrhunskih postignuća.