XS
SM
MD
LG

Rukometaši Leotara dostojno završili evropski put

Rukometaši Leotara poraženi su i u revanš meču EHF kupa od ekipe Karvina u Češkoj rezultatom 28:21 i časno se oprostili od evropskog nastupa.


- Iako smo doputovali u Češku bez dva ključna igrača, našeg kapitena Aleksandra Milojevića i organizatora igre Vladimira Stankovića nismo se predavali protiv odlične ekipe HCB Karviná . Domaćin nošen velikom podrškom svojih navijača imao je konstantnu prednost tokom cijelog meča. Naši momci se nisu štedili, već su večeras zbili redove kako bi dostojno reprezentovali klub, grad i našu zemlju na evro sceni. Ove godine smo odigrali četiri evro meča  i skupili dragoceno iskustvo. Hvala našim momcima I stručnom štabu na svemu prikazanom ove godine u evropskim mečevima. Hvala našim navijačima koji su večeras  došli da bodre ekipu. Nadamo se da ćemo ove sezone opet izboriti novu evropsku priču, te se  vratiti spremniji za veće domete.
Ekipi Karvine zahvalnost na fer i korektnoj igri i gostoprimstvu te im želimo  uspjeh u narednoj rundi EHF evropskog kupa, -naveli su na svojoj stranici iz RK Leotar.