XS
SM
MD
LG

Čola, koncert, izjave feljtonske, umor...

Nedeljko Elek, Zdravko Čolić i Dejan Ljevnaić

Nakon nekoliko dana pauze danas je opet uslijedio odlazak na Jahorinu. Put do planine korektan, može da se vozi i malo brže, ali nemojte pretjerivati. Ipak je zima i decembar.

Razlog odlaska na planinu je pres konferencija Zdravka Čolića, Dejana Ljevnaića i Nedeljka Eleka, pred sutrašnje otvaranje sezone, ali i Čolinog koncerta u hotelu Vučko.

Parkiram se na Poljicama, pa odlazak u hotel Galeriju. Došao sma nešto ranije, pa imam mogućnost i da malo fotografišem i snimim neke video zapise.

Na stazi Poljice zatičem Ivana Trnčića vlasnika TV Vivo, sjajnog mladog čovjeka koji je pokrenuo svoj posao.

 Sjajno snima sve sportske manifestacije i ne samo njih, a pravi je mag sa dronom.

Vrijeme mu nije išlo na ruku, ali dron u niskom letu radi svoj dio posla.

Nakon razmijenjenih nekoliko rečenica odlazim u Galeriju, a tamo su već mlađe kolege i vrijedne djevojke iz Olimpijskog centra.

Ubrzo stiže Nedeljko Elek i donosi mi neke lijepe vijesti, vezane za emisiju S Jahorine s ljubavlju. Malo nakon Eleka je došao i Dejan Ljevnaić. Nismo se vidjeli nekih 45 dana, srdačan pozdrav i čekamo Čolu.

Tačno u 11 dolazi i Zdravko i pres može da počene. Kako je bilo na presu imate na našem sjatu, a evo vam i link,. Da se ne ponavljamo.

Prava ludnica je krenula kad se sve završilo i kad je Čola odlučio da se fotografiše sa svima. Da se uzimala po jedna marka, za fotografiju moglo se dobro zaraditi.

Pored tog fotografisana Čola je imao i ’’obavezu’’ da Marku Košarcu se potpiše na gomilu ploča.

Sve to Marko ima u svojoj arhivi, a Čoli nije bilo teško da se potpiše. Sve to neumorno je pratio Markov mlađi brat Uroš.

Poslije te pres konferencije otišao sam u Rajsku dolinu, na sastanak Operativnog tima za praćenje rada sezone. Bili su načelnici gradskih opština , ministar Denis Šulić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, generalni direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić.

Nakon sastanka su uslijedile izjave,a to je bilo kao jedan feljton. Sedam, osma govornika…Posmatrao sam sa strane i razmišljao kako će kolege novinari sve njih ’’staviti’’ u prilog. Ma jasno je da ih neće ni stavljati, pa trebao bi im Dnevnik da sve to postave. Uzeće one koji su po njima zanimljivi i kraj…

Gledao sam, pratio, a onda se umorio, a i ogladnilo se. U Rajskoj dolini su moji drugovi i prijatelji Leka i Siniša, sa njima se družim mnogo godina i otišlo se nešto i pojesti…

Kad si gladan nisi svoj!

Ostali fotosi: