XS
SM
MD
LG

Sezona zavisi od zajedničkog rada lokanih institucija, Olimpijskog centra i Republike Srpske

JAHORINA, 7. DECEMBRA /SRNA/ - Direktor Olimpijskog centra /OC/ "Jahorina" Dejan LJevnaić rekao je da uspjeh zimske sezone na Jahorini zavisi od zajedničkog rada, komunikacije i sinhronizacije svih – predstavnika lokalnih zajednica i njenih organizacija, institucija Republike Srpske te Olimpijskog centra.

"Ponosan sam što su se svi načelnici grada Istočnog Sarajeva i njegov gradonačelnik, te ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić odazvali sastanku i pokazali da žele što bolju sezonu na Jahorini, bolju uslugu", rekao je LJevnaić novinarima nakon sastanka Operativnog tima za pripremu nove zimske sezone na Jahorini.

On je rekao da se još uvijek može nešto uraditi pred početak sezone, te zahvalio za podršku Vladi Republike Srpske i predsjedniku Srpske Miloradu Dodiku, gradonačelniku Istočnog Sarajeva LJubiši Ćosiću, načelnicima opština u sastavu grada.

"Niko ne može sam. Olimpijske centar je samo jedan mali subjekat, ali ovi ljudi puno pomažu da čitava planina uspije", istakao je on i dodao da je želja Olimpijskog centra da se svaki turista koji dođe na Jahorinu provede odlično.

Osim dobrih infrastrukturnih radova, dobro pripremljenih staza i odličnog skijanja, rekao je LJevnaić, Jahorina je poznata i po dobrom provodu.

On je podsjetio na sutrašnji koncert poznatog pjevača Zdravka Čolića kojim se otvara zimska sezona, dan kasnije je koncert Tonija Cetinskog, te najavio veliki broj muzičkih događaja u toku ovogodišnje zimske sezone, a jedan od njih je i nastup Vesne Zmijanac za doček Nove godine.

"Imamo još 15 dana da se dobro uhodamo , da bi gosti imali što manje zamjerki. Vjerujem da će ih biti, ali ćemo se potruditi da ih bude što manje", istakao je LJevnaić.