XS
SM
MD
LG

Rukometni savez Republike Srpske: Zahvalnost Perišiću i Pazureviću

Marinko Umičević FOTO: RSRS

Ženska reprezentacija Republike Srpske u rukometu na pijesku okupiće se 29. aprila u Derventi. Domaćin našoj selekciji biće Radovan Pazurević koji uspješno vodi Fabriku obuće Sanino. Ovom prilikom oglasio se Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske koji je uputio riječi zahvalnosti na adresu  domaćina.

-Hvala gospodinu Radovanu Pazurević koji je prihvatio ulogu domaćina našoj ženskoj reprezentaciji. Kao što je poznato kako ženska isto tako i muška reprezentacija Republike Srpske u junu tekuće godine nastupiće na Igrama Briksa u ruskom gradu Kazanju. S toga smo krenuli sa pripremama kako bi potpuno spremni dočekali nastup na ovom eminentnom takmičenju - rekao je Marinko Umičević.

Ono što je još poznato, a to je da će se rukometašice i rukometaši Republike Srpske imati okupljanje 25. i 26. maja u Višegradu.

-Naš domaćin biće Nedeljko Perišić koji se ponudio da ugosti obje selekcije i na tome mu veliko hvala. Hvala i preduzeću kojim rukovodi Hidroelektrani na Drini, gradu Višegradu i RK Višegrad HED - dodao je Umičević.