XS
SM
MD
LG

Pionirska završnica Republike Srpske: Titula pripala ORK BL

Šampionsku titulu na završnici pionirskog prvenstva Republike Srpske osvojili su klinci ORK BL. Oni su na završnom turniru odigranom u Prnjavoru u finalu bili bolji od Bijeljine koju su dobili 22:11. Treće mjesto zauzeli su domaći igrači Sloga Betole pošto su u meču odluke savladali vršnjake Leotara iz Trebinja sa ubjedljivih 21:10. Tri prvoplasirane ekipe stekle su pravo nastupa na završnom turniru za šampiona BiH.
 
Za najboljeg igrača proglašen je Boris Ignjatić (ORK BL), prvi strijelac je David Drinić (Sloga Betole), dok je najuspješniji golman Dimitrije Marković (Bijeljina). Nagrade ekipama i najboljim pojedincima uručio je Ljubiša Šikarac, načelnik Odjeljenja za lokalni i ekonomski razvoj i društvene djelatnosti grada Prnjavor.
 
Prije početka takmičenja sve učesnike je pozdravio gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš koji je i otvorio ovu manifestaciju. Ova lokalna zajednica bila je generalni pokrovitelj pionirske završnice Republike Srpske, dok sve pohvale za organizaciju pripadaju Rukometnom klubu Sloga Betole.
 
Konačan plasman:
1. ORK BL
2. Bijeljina
3. Sloga Betole
4. Leotar
5. Slavija
6. Kotor Varoš