XS
SM
MD
LG

Voždovac gostuje u Ivanjici

U četvrtoj utakmici plej-aut faze Super lige Srbije, fudbaleri Voždovca u ponedeljak gostuju Javoru u Ivanjici, meč je na programu u 18 časova.

Trenutno, Beograđane i Ivanjičane deli samo jedan bod, Zmajevi su na 14 poziciji sa 34 boda, dok Javor ima bod više i zauzima 13. poziciju.

Ekipu Voždovca će do kraja sezone sa klupe predvoditi Mihajlo Trajković, dugogodišnji “vojnik” kluba koji je svestan izazova pred kojim se nalazi klub.

U Ivanjicu krećemo sa malo kadrovskih problema, ali nemamo vremena da razmišljamo o bilo čemu što je u prošlosti ili danas nije naše oružje. Krećemo bistre glave, odlučni i spremni, bez opterećivanja sporednim stvarima. Daćemo sve od sebe, igrati iz minuta u minut i videti šta će utakmica da nam donese. Cilj je da uzmemo bodove i polako probamo da obezbedimo opstanak u ligi, što je sada jedino važno. To je prioritetni cilj svih nas, igrača, stručnog štaba i svih zaposlenih u klubu. Svi smo na jednom putu, na istom bordu, imamo zajednički cilj. Nije bitan ni jedan pojedinac, ni da li sam ja trener, ili neko drugi, ni koji igrač počinje utakmicu, ili ne. svi smo jedno. Moramo tako da živimo i dišemo!