XS
SM
MD
LG

Edlir Tetova u Banjaluci jasan – remi nas zadovoljava, odluka u Elbasanu

Edlir Tetova, trener Egnatije FOTO: FK Borac

Žalio je što navijači njegovog kluba neće doći na gostujuću utakmicu u Banjaluku, a onda je u trofejnoj Sali Gradskog stadiona jasno rekao šta želi.

Sa vjerom u sebe i svoje igrače, trener Egnatije Edlir Tetova u najavi meča rekao je kako očekuje težak meč te je nahvalio „brzinu“ fudbalera banjalučkog kluba.

-Biće ovo teška utakmica, pratio sam Borac u Sloveniji jer smo bili blizu na pripremama. Jako su strpiljivi kada grade igru, ali pružićemo im otpor. Prema onome što smo vidjeli, nismo mogli mnogo saznati o fudbalerima pojedinačno, ali znamo da Borac ima jako brz tim koji je jako dobar u tranziciji. Za nas bi neriješen rezultat bio povoljan, jer ćemo imati vremena da upoznamo našeg protivnika i spremimo se za revanš utakmicu. Mislim da će druga utakmica u Elbasanu biti ključna, ne samo za nas nego i za ekipu Borca. Imaćemo priliku da saznamo jedni o drugim neke stvari. Drugačije je kada gledate i igrate pripremnu utakmicu, a drugačije kada igrate utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona - rekao je Tetova večeras u Banjaluci u najavi utakmice.