XS
SM
MD
LG

Nedeljni horoskop od 26.03. do 01.04. 2018.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju sporta!


Ovo je sedmica u kojoj možete imati sportsko unapređenje. Sportske saradnje takođe mogu biti aktivne u danima tokom ove sedmice. Posvetite se više sportskoj disciplini centralnih ekipnih aktivnosti i obraćajte pažnju na igrače koji dolaze sa vaše desne strane. Biće potrebno da držite pod kontrolom učesnike protivničkog tima i da ne dopustite da vas ponese trenutni rezultat koje može biti promenljiv.

Pružiće vam se povoljna sportska mogućnost i bićete inspirisani da napravite promenu na duže vreme. Do izražaja može doći taktika, pregovori, dobra procena i odlučujuća uloga. Tokom ove sedmice bićete aktivni. Više u komunikaciji a manje na sportskom terenu. Obraćajte pažnju na prisutne učesnike, sagovornike i koristite svoje postignute rezultate kao pokriće. Sport ćete u danima pred vama doživljavati više kao korisnu društvenu okolnost a manje kao dokazivanja sportskim rezultatima.

Kroz sportske projekte, sportsko usavršavanje i saradnju sa stranim licima horoskopske Blizance očekuje uspeh. Sportski timovi sastavljeni tokom ove sedmice imaće predispozicije ka polju inostranstva.  Tokom ove sedmice rasporediti startne pozicije po kategorijama važnosti. Bićete odgovorni i nećete dozvoljati da bilo ko koriguje vaše kriterijume ili sportski ritam.

Važno je da reagujete u pravom trenutku. U danima tokom sedmice biće to dobra prilika da osvojite pažnju osoba koje do sada nisu izražavale veliko interesovanje za vaše sportske sposobnosti. Na nečije insistiranje više ćete se baviti timskim aktivnostima. Dani tokom sedmice kroz određene okolnosti usmeriće vas da postavite nove temelje svoje buduće sportske karijere.

Posvetite se malo više sportskoj disciplini u kojoj možete pokazati sposobnost koncentracije. O brzini kretanja na terenu obratite pažnju jer može doći do brzih umaranja. Tokom ove sedmice mogli bi ste u nekom od dana pauzirati jer vam određena dešavanja ne daju jasnu perspektivu a ni materijalnu sigurnost. Sve vezano za sportske discipline na i u vodi i u danima tokom ove sedmice sa dobrim rezultatima će biti.

Možete biti malo manjeg interesovanja za sportske aktivnosti ili uzdržani ali od polovine sedmice situacija se popravlja. Imaćete mogućnost i spremnost da napravite neke značajne obrte. Delovaćete promišljeno i svaki svoj potez pažljivo ćete planirati. Ukoliko se bavite sportskim aktivnostima koje podrazumevaju dva igrača kao na primer tenis,boks,...i tome slično možete očekivati dobre rezultate.

Zadržite samopouzdanje i optimizam kao svoju glavnu orijentaciju. Sportski ste veoma aktivni i ostvarujete u danima tokom sedmice što se od vas očekuje. Na neki način ovo mogu biti dani značajnih planiranja i iščekivanja. Možete očekivati značajnu promenu koja može značiti da ćete biti u mogućnosti da sebi obezbedite bolji sportski standard.
                                                                                         
Promene kojima se budete bavili neće vam oduzimati mnogo vremena a poboljšaće rezultate. Pored pojedinih ograničenja, mogućih zastoja u danima tokom ove sedmice bićete sa uspešnim rezultatima. Ovo je vaša sedmica i dani vaših sportskih ostvarenja. Pokazaće se da su vaši rezultati korisni i za osobe iz vašeg sportskog okruženja.

Koncentrišite se na to kakve su vam mogućnosti za postizanje sportskih rezutata. Uspeha tokom ove sedmice možete imati kroz brzinu i brze poteze na sportskom terenu, mada biće i onih horoskopskih Strelčeva koji će se baviti samo planiranjem. Uspeh u danima tokom sedmice horoskopski Strelčevi mogu ostvariti logikom u sportskim disciplinama koje podrazumevaju poteze na osnovu logičnih razmišljanja.

Vreme je da menjate neke sporske navike. Neki horoskopski Jarčevi mogu se usmeriti ka skijaškim disciplinama. Možete biti malo manjeg interesovanja za redovne sportske aktivnosti. Odmor od sporta kojim se već duže ili neko vreme bavite bi vam prijao. U danima tokom ove sedmice delovaćete promišljeno i svaki svoj budući sportski potez pažljivo ćete planirati.

Razmislite još jednom pre donošenja odluka. Posvetite se malo više sportskoj disciplini centralnih ekipnih aktivnosti i obraćajte pažnju na igrače koji dolaze sa vaše desne strane. Biće potrebno da držite pod kontrolom učesnike protivničkog tima i da ne dopustite da vas ponese trenutni rezultat koje može biti promenljiv. Čuvajte se verbalnih napada i sitnih povreda.

Odlični možete biti i u odbojci i rukometu. U danima tokom i ove sedmice zahvaljujući brzini refleksa postižete rezultate u brzim akcijama i iznenadnim napadima. Pružiće vam se povoljna sportska mogućnost i bićete inspirisani da napravite promenu na duže vreme. Do izražaja može doći taktika, pregovori, dobra procena i odlučujuća uloga.


Za astrološke konsultacije, mesečne astrološke analize, godišnje, poslovne, uporedne, natalne... posetite sajt Fortuna Horoskop

Uvek sa vama vaš astrolog Ivana Minović