XS
SM
MD
LG

Lalatović: Mačva je neugodan rival

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je uoči gostovanja njegove ekipe Mačvi u Šapcu da je protivnik pobedom Voždovca u poslednjem kolu pokazao da je neugodan rival i da očekuje tešku utakmicu. 

Foto: fkcukaricki.rs



"Standardno teško gostovanje. Mačva ima kvalitetnu ekipu, a to su i pokazali kad su pobedili Voždovac, koji je pobedio Partizan. Imaju odličan blok, fenomenalnu kontru i polukontru", rekao je Lalatović za sajt kluba. 

Kako je dodao očekuje četiri do pet hiljada ljudi na tribinama. "Uživamo kad igramo pred punim stadionom. U našoj ekipi je dobra atmosfera, bili smo na Zlatiboru prošle nedelje, dobro smo trenirali tokom reprezentativne pauze. Napustili su nas Ožegović i Obradović, ali smo doveli mlade igrače iz Vojvodine". 

Našem prvom timu se priključio Petar Mićin bivši igrač Vojvodine, kao i Tedić i Rubješić, koji su u Čukinoj omladinskoj selekciji. 

Nenad Adamović, koji je takodje nov u seniorskoj ekipi, trenirao je sam poslednja tri meseca i prema rečima šefa, treba bar još tri sedmice da trenira sa ekipom da bi konkurisao za tim, jer "trenutno nije spreman za najveći napor". 

Lalatović je rekao i da mu Petar Bojić nije na raspolaganju zbog bolova u trbušnom zidu, dok su ostali igrači spremni. 

Ekipa će danas trenirati na stadionu Čukaričkog posle čega kreće put Šapca na utakmicu osmog kola protiv Mačve, koja se igra u petak 8. septembra od 16 časova.