XS
SM
MD
LG

Deda Mraz za male fudbalere

 Uspešnu 2018. godinu Škola fudbala Mladost iz Glamočana zaokružila je najlepši mogući način, druženjem sa najmlađima, kojima je Deda Mraz podelio novogodišnje paketiće. Deca su se obradovala darovima i ćaskanjem sa Deda Mrazom, poželevši od njega još bolju 2019. godinu.

-Oranizovali smo zabavu za najmlađe jer su to zaslužili i mislimd a smo ostvarili pun pogodak. Deca, roditelji i mi iz Škole fudbala družili smo se, sumirali sjajnu godinu u kojoj smo ostvarili nekoliko značajnih projekata, a u 2019. želimo još više da unapredimo naš rad. Ovom prilikom svim iskrenim entuzijastima i poklonicima fudbala želim srećne Novogodišnje i Božićne praznike. Milina je bilo videti veselu decu sa osmehom na svečanoj priredbi, kroz igru i zadovoljstvo koje su pokazali. Jedan dečak je bio bolestan pa ga je Deda Mraz posetio na kućnoj adresi. Njegovoj sreći i čudu nije bilo kraja – istakao je direktor Škole fudbala Mladost iz Glamočana Milenko Petrović.

Pored uspešno organizovanog drugog kampa Fudbalskog kluba Partizan za Republiku Srpsku minule 2018. godine u Školi fudbala Mladost iz Glamočana napravili su još niz stvari o kojima mnogi mogu samo da sanjaju. Organizovan je i veličanstveni omladinski međunarodni turnir poznat po masovnosti, podignuti su i reflektori na igralištu tako da deca mogu da treniraju i po noći u letnjem periodu, a ostvareno je i gostovanje u Laškom kod prijatelja veterana iz ovog slovenačkog grada.

-Nema šta, na lep način smo zaokružili uspešnu 2018. i možemo samo da se nadamo da nam i ova Nova 2019. godina bude kao i minula – poželeo je Milenko Petrović.