XS
SM
MD
LG

Napadnut sin Nikole Damjanca

Napadnut u restoranu: Aleksa Damjanac

Aleksa Damjanac (21), sin poznatog fudbalskog menadžera i bivšeg golmana Partizana Nikole Damjanca, mladić je sa snimka koji je napadnut usred restorana. Na njega je, dok je u restoranu u Karađorđevom parku ručao sa porodicom, krupan muškarac potegao pištolj i to dok je pored Alekse sedelo dete.

Otac Nikola Damjanac odmah je skočio da zaštiti sina Aleksu, pa je i sam dobio udarac. Uplašeni Aleksa onda je krenuo da beži i sapleo se na izlazu iz restorana.

Podsetimo, na uznemirujućem snimku prvo se vidi kako dva muškarca i devojka prilaze stolu i preteći se okreću ka Aleksi. Muškarac koji je prošao odjednom se vraća i udara Aleksu koji sedi sa porodicom. Potom udara i njegovog oca Nikolu koji je skočio da ga odbrani. Onda iz torbice vadi pištolj i repetira naočigled svih gostiju. Njegovi prijatelji tada prilaze i odvode ga iz objekta.

Kreće panika. Aleksa na koga je potegnut pištolj beži iz restorana toliko brzo da se na stepenicama sapliće i pada.

Inače, Aleksa je rođen 1998. godine, igra na poziciji štopera i potpisao je ugovor sa crno-belima na dve i po godine. Tako se vratio u klub gde je započeo karijeru i odmah je prosleđen u Teleoptik gde će imati priliku da igra i sakuplja minutažu.

Karijeru je inače počeo u Partizanu, ali je u Španiju otišao iz OFK Beograda.

(Telegraf.rs)

Aleksa Damjanac /Foto: Profimedia/AFP