XS
SM
MD
LG

Dvorac Bejić pobjednik turnira u Brčkom

Dvorac Bejić

Ekipa Dvorac Bejić osvojila je 25. put po redu tradicionalni Vidovdanski turnir u organizaciji KMF Brčko Zdravlje. U finalu su savladali Futsal Tim Doborovce rezultatom 3:4. Treće mjesto pripalo je ekipi Kafe Bar Bos koji su u meču za treće mjesto savladali Složnu Braću rezultatom 0:5. Najbolji igrač turnira u seniorskoj kategoriji je Cvijetin Pavić, titulu najboljeg golmana odneo je Emir Bahor, a najbolji strijelac je Sead Buljubašić.

U juniorskoj kategoriji prvak je ekipa DS Komerc Doboj koja je u finalu bila bolja od Fer Pleja sa 2:4, a treće mjesto pripalo je DNS Ugljeviku. Najbolji igrač turnira je Amer Džinić, najbolji golman Jovan Bajčanović, a najbolji golgeter je Nedeljko Mišković.

Kod kadeta najbolja ekipa je bila Auto Škola Lukić, oni su u finalu savladali MNK Klanac Brčko sa 5:1. Treće mjesto osvojila je ekipa AKMF Prigradsko Ugljevik. Najbolji igrač turnira je Miloš Krsmanović, najbolji golman Bojan Mićanović, a titulu najboljeg strijelca poneo je Tomislav Petrović.

U pionirima turnir je osvojila Sloboda Tuzla koja je u finalu savladala ekipu Srcem za Mirzu rezultatom 2:1. Treće mjesto pripalo je Lišiću Konstrukcijama. Najbolji igrač turnira je Muhamed Buljubašić, najbolji golman Sergej Božić, a najbolji strijelac Tarik Biserović.

Kod predpionira  najbolja je bila ekipa Poliglota Brčko, oni su u finalu bili bolji od Lokomotive Brčko sa 2:1. Treće mjesto otišlo je Županju, koje je osvojila ekipa Sv. Patrik. Najbolji igrač turnira je Saša Marijanac, najbolji golman Veljko Petrić i najbolji strijelac je Ognjen Ilentić.

Sve mečeve u seniorskoj kategoriji sudili su sudije iz Srbije: Srđan Stevanović i Miloš Micić. A u mlađim kategorijama arbitri su bili: Igor Babić, Jovan Gvozdenović i Aleksandar Kapur.